Čačak: Raznovrstan filmski program u Domu kulture

Čačak – Ove filmske nedelje u Domu kulture očekuju nas tri nova filma: urnebesna domaća komedija „Biser Bojane“, nastavak svetskog bestselera „50 nijansi mračnije“, kao i najnovija avantura  iz studija Warner Bros-a „Lego Betmen film“.

“BISER BOJANE”

Sreda i četvrtak, 22. i 23. februar  u 18:00 i 20:00

Petak, 24. februar  u 18:00

U režiji Milana Karadžića stiže nam komedija „Biser Bojane“. Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Uloge tumače Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mladen Nelević, Mira Banjac, Dubravka Drakić, Hristina Popović.

„50 NIJANSI MRAČNIJE“

Petak 24. februar u 20:00

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera „Pedeset nijansi“.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U ostvarenju Džejmsa Folija igraju Dakota Džonson, Džejmi Dornan, Erik Džonson, Eloiz Mamford, Bela Hitkout, Rita Ora.

„LEGO BETMEN“ (3D, SINHRONIZOVAN)

Sreda-petak, 22-24. februara,Velika sala u 16:00

Nakon uspeha „Lego filma“, Warner Bros. donosi novu animiranu akciju za decu i odrasle – „Lego Betmen film“.

U ovom filmu koji je potpuno napravljen od Lego kockica, u „glavnoj ulozi“ je Betmen, koji mora da napusti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad.

Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gotamu. Brus Vejn će zajedno sa kriminalcima Gotama morati da brinuti i o dečaku kog je usvojio.

U režiji Krisa Mekeja uloge tumače Vil Arnet, Majkl Sera, Rozario Doson, Ralf Fajns, Zek Galifijanakis.

Izvor: PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *