Komunalac ovog meseca odvozi kabasti otpad

Vozilo JKP „Komunalac“, foto: PressLider

Čačak – Čačanski „Komunalac“ će i ovog aprila odnositi takozvani kabasti otpad koji građani izbace iz svojih kuća i dvorišta. Tehnički direktor ovog preduzeća, Miodrag Luković, smatra da će posao najbolje biti organizovan u saradnji sa mesnim zajednicama.

– Mi ćemo, već tradicionalno, i ovog aprila odvoziti kabasti otpad. Naš plan je da određeni kvartovi i mesne zajednice pokušaju da se unutar sebe dogovore gde u njihovom okruženju treba postaviti kontejner, jedan ili više. Onda bi njihov predstavnik trebalo o tome da nas obavesti i mi ćemo postupiti prema njihovoj odluci. Namera nam je da pokušamo da otpad odvozimo od ponedeljka do petka, a da vikend ostavljamo građanima za prikupljanje novih količina otpada, kaže Luković.

Dogovor sa mesnim zajednicama

Tehnički direktor „Komunalca“ dodaje da ovo preduzeće raspolaže malim brojem kontejnera što onemogućava odvoženje ukupne količine otpada u jednoj sedmici.

– Želimo da izađemo u susret svim zahtevima naših sugrađana i zato smatramo da je najbolje da unapred napravimo spisak poželjnih lokacija za postavljanje kontejnera, a da zatim pokušamo da ispoštujemo neku dinamiku. U svakom slučaju, najpoželjnija varijanta je da predsednici ili neki drugi predstavnici mesnih zajednica stupe u kontakt sa nama, kažu nam šta je u njihovom delu grada odlučeno i da na osnovu toga napravimo taj spisak, raspored postavljanja kontejnera i plan odvoženja kabastog otpada, rekao je Luković.

Dženarika info

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *