20 MEDALJA I 5 PEHARA ZA KK NEMANJA NA ,,KATANA KUP,, U PUKOVCU

Vikend iza karatisti KK „Nemanja“, proveli su na 17. Katana Kup-u u Pukovcu.

Još jedan prijateljski turnir, koji je ovaj klub ispoštovao sa svojih 16 takmičara i u grad Čačak doneo 20 medalja ali i 5 pehara.

Turnir je bio međunarodnog karaktera.

Zlatne medalje osvojili su sledeći takmičari:

-Vuk Todorović;

-Dunja Ilić;

– Nemanja Ilić, duplo zlatan u katama;

-Pavle Đokanović.

Pored zlatne medalje, pomenuti takmičari KK „Nemanja“ osvojili su i pehare i svi u disciplini kate pojedinačno.

Srebrne medalje, osvojili su sledeći takmičari:

-Dragan Božić, tri puta srebrna medalja- u katama, borbama i kumite-u;

-Lena Bogdanović, kate pojedinačno;

-Luka Bogdanović, kate pojedinačno;

-Dragan Radovanović, kate pojedinačno;

-Đorđe Mihailović, kate pojedinačno.

Bronzane medalje, u katma pojedinačno, osvojili su sledeći takmičari:

-Natalija Bogdanović,

-Luka Todorović;

-Natalija Ranitović;

-Lena Davidović;

-Stefan Vasilijević;

-Marija Zečević;

-Pavle Đokanović;

-Dunja Poleksić.

Svaki turnir, prijateljskog karaktera, trudimo se da ispoštujemo na najbolji način. Već drugu godinu, posećujemo Kup u Pukovcu. Posebno mi je drago, što su moji karatisti ostvarili odlične rezultate, posebno što je nekima ovo i prvi turnir bio. U generalnom plasmanu na takmičenju, osvojili smo visoko 4.mesto i pehar, od ukupno 17 klubova, što je jako dobro, s’obzirom, da su se svi sem Dragana takmičili isključivo u jednoj disciplini“, kaže Marija i dodaje:

Zahvaljujem se roditeljima i deci koja su moja neiscrpna snaga i ljubav. Da nije njih, sve ovo ne bi imalo smisla. Drago mi je da se međusobno pratimo, podržavamo i borimo da trajemo i da dajemo ovakve rezultate. Ponosna sam što vodim klub „Nemanja“ i što imam takvu decu uz sebe, pa i sama trener Zorana može biti ponosna.“

Nemanjiće očekuje finalno kolo Fudokan Lige, ali i polaganje za karate zvanja. Nakon toga, slobodne aktivnosti u njihovoj organizaciji, kao što su izleti i već sada tradicionalne igre bez granica.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *