ČAČANKA Sanja Đoković BRILJARA na PRVENSTVU SRBIJE

Čačak – Na Prvenstvu Srbije u krosu koje je održano juče u Boru na veoma zahtevnoj stazi u borbu za medalju nalazilo se i četvoro takmičara AK „ČAAK“.

Na stazi dugoj 1500 metara u konkurenciji starijih pionirki od prvog do poslednjeg metra hrabro se borila Sanja Đoković ponevši srebrno odličje. Inače, konkurencija u trci starijih pionirki i pionira je trdicionalno jaka i spada u dve najzanimljivije trke na Prvenstvu.

“Pored svakodnevnih srednjoškolskih obaveza, Sanja Đoković je u ovoj godini postigla zavidne rezultate na mnogobrojnim takmičenjima. Za sada uspešno prevazilazi sve poteškoće i opterećenja koja joj nameće svakodnevica kako bi redovno dolazi na treninge. Uvek se kroz razgovor rado seti svojih prvih treninga i čoveka koji je u njoj prepoznao talent koji poseduje. Reč je o legendarnom košarkaškom treneru Draganu Cvetkoviću – Cveku, koji nažalost više nije među nama”, rekao je za PressLider Sanjin trener Dragan Dukanac.

Na ovom prvenstvu veliko iznenađenje je priredila Iva Zelenović u trci na 1000 metara u kategoriji mlađih pionirki osvojivši 4. mesto. Pravo nastupa u ovoj kategoriji Iva će imati još 2 godine.

U trci starijih pionira na stazi dužine 2000 metara, Ognjen Nikolić je zauzeo 5. mesto.

Svoje prvo iskustvo na Državnim prvenstvima uspešno je stekao Marko Milanović u kategoriji mlađih pionira.

PressLider / Marina Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *