AK „ČAAK“ među najuspešnijim klubovima: Žetva medalja na krosu RTS-a

Čačak – Proteklog vikenda u Rekovcu je održan, drugi po redu, kros „RTS“-a, gde su bili prisutni kako masovnost tako i kvalitet takmičara.

http://www.presslider.rs/cetiri-zlatne-i-dve-srebrne-medalje-za-mlade-nade-ak-caak-na-krosu-rts-a/

Ekipa AK „ČAAK“ na krosu RTS-a

Ekipa Atletskog kluba „ČAAK“ predvođena trenerom, profesorom fizičkog vaspitanja Srđanom Jovićem, svojim nastupom i sa DESET osvojenih medalja uvrstila se među najuspešnije klubove.

http://www.presslider.rs/najmladji-clanovi-ak-caak-osvojili-nove-medalje/

Prvu radost klubu i nagoveštaj žetve medalja priredio je Matija Zelenović, osvajanjem 1. mesta u kategoriji predškolaca.


Matija Zelenović 1. mesto

U trci devojčica (I razred) Dunja Mateić bila je na 3. mestu.

Dunja Mateić 3. mesto

Devojčice rođene 2009. godine publiku su držale u neizvesnosti do poslednjeg metra trke, a odlična Nađa Jović iz AK“ČAAK“ zauzela je 2. mesto.

Nađa Jović 2. mesto

U istoj kategoriji kod dečaka Vuk Grujić je zauzeo 2, a Andrej Cvetić 3. mesto.

Vuk Grujić 2. mesto, Andrej Cvetić 3. mesto

Kod devojčica 2008. godište ponovo razlog za duplo slavlje „ČAAK“ – a. Đurđa Đokić je, još jednom, potvrdila svoj veliki talenat osvajanjem 1. mesta, dok je najprijatnije iznenađenje priredila Jana Janković osvajanjem 3. mesta.

Đurđa Đokić 1. mesto, Jana Janković 3. mesto.

Iva Zelenović se revanširala takmičarki iz Novog Pazara, sa kojom već duže vreme ima neizvesne i uzbudljive duele, osvajanjem 1. mesta u kategoriji devojčica rođenih 2006. godine.

Iva Zelenović 1. mesto

Ognjen Nikolić je i ovog puta, u dosta jakoj konkurenciji, zabeležio ubedljivu pobedu kod dečaka rođenih 2003. godine.

Ognjen Nikolić 1. mesto

Seriju uspeha za „ČAAK“ na ovom krosu zaokružila je Sanja Đoković osvajanjem 1. mesta u kategoriji devojčica rođenih 2002. godine.

Sanja Đoković 1. mesto

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *