Atletski miting „Mali šampioni“ u Čačku okupio najmlađe, buduće atletske nade

Čačak – Proteklog vikenda u Čačku je, po prvi put, održan atletski miting „Mali Šampioni“. koji je okupio najmlađe takmičare atletske škole C deca rošena 2014. godine i mlađi, atletske škole B (2013/2012), zatim atletske škole A (2011/2010) i mlađe pionire/ke (2009/2008). Učešće je uzelo oko 300 mališana svih uzrasta, a nastupilo je 17 klubova. Grad Čačak predstavljali su mališani iz „Akademije sporta Kasper“ i atletskog kluba „ČAAK“.

Discipline u kojima su se takmičili :

-TRČANJE: 50m , 50m PREPONE , 60m, 150m , 200m, 800m,
 -VORTEKS,
-SKOK U DALJ

„Da se u našem gradu sa razvojem sportske infrastrukture puno dobilo, govore i rezultati koji naši najmlađi postižu. Tako smo bili svedoci za veliko interesovanje dece kako za motoričke poligone koje su nam priredili prijatelji iz Kaspera, tako i za zvanične discipline u kojima su učestvovali naši mališani“, ističu u AK „ČAAK“.

Rezultati atletske škole C:

150m – Višnja Mateić 1. mesto (ČAAK),

Dunja Lazić 2. mesto (ČAAK)

Andrej Kovačić 3. mesto (Kasper),

50m – Hana Petrović 1. mesto (ČAAK)

skok u dalj – Andrej Jakovljević 2. mesto (Kasper) 

Aleksa Prlinčević 3. mesto (Kasper)

Rezultati atletske škole B:

vorteks – Dimitrije Ristić 3. mesto (ČAAK)

150m – Marina Isailović 3. mesto (ČAAK) Sekulić Pavle 1. mesto (ČAAK) Jakov Jović 2. mesto (ČAAK) Dušan Jović 3. mesto (ČAAK)

skok u dalj: Dunja Gojković 2. mesto (ČAAK)

Trka na 50m

Rezultati atletske škole A:

Vorteks – Lena Dikić 1. mesto (ČAAK) , Vukašin Jović 2. mesto (ČAAK) , Stefan Terzić 3. mesto (ČAAK)

50m prepone – Matija Čakarević 3. mesto (ČAAK)

Rezultati mlađih pioniri/ki:

Vorteks – Jana Janković 2. mesto (ČAAK), Vuk Grujić 3. mesto (ČAAK)

800m – Đurđa Đokić 1. mesto (ČAAK) , Andrej Cvetić 3. mesto (ČAAK)

Poligon izdržiljivosti

„Jedan ovakav događaj privukao je veliki broj dece kako iz našeg grada, tako i iz Beograda, Niša, Kruševca, Kragujevca, Valjeva, Novog Pazara, Priboja, Bajine Bašte, Mladenovca, Rume, Smederevske Palanke, Smedereva, Jagodine, Gornjeg Milanovca, Kraljeva… Nadamo se da će postati tradicija održavanja istog. Ono što bi istakli to je da su svi gosti bili izuzetno zadovoljni organizacijom i uslovima koji su im bili pruženi, kao i toplom dobrodošlicom“, navode u AK ČAAK.

AK „ČAAK“, „Sportska akademija Kasper “ i SC „Mladost“ kao organizatori ovog događaja, se zahvaljuju svim roditeljima i deci na nesebičnoj podršci.

PressLider / Marina Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *