Biblioteka otvara čitaonice i ogranke na selu

Čačak – Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” obaveštava korisnike da će svoje tri čitaonice otvoriti u četvrtak, 21. maja.

Rad u Čitaonici za dnevnu štampu i časopise, Čitaonici Odeljenja stručne literature i referensne građe i Odeljenja periodike, kao i Čitaonici za Zavičajni fond biće organizovan u skladu sa preporukama za zaštitu zdravlja zaposlenih i korisnika.

Broj čitaoničkih mesta biće redukovan zbog propisanih mera koje, između ostalog, podrazumevaju držanje distance i obavezno nošenje zaštitnih maski. Radno vreme čitaonica je identično radnom vremenu Biblioteke tokom trajanja vanrednih mera, od 8.00 do 18.00 časova radnim danima, a subotom od 9.00 do 14.00.

Rad u svim ograncima Biblioteke na selu biće nastavljen od ponedeljka, 25. maja. Toga dana i svakog sledećeg ponedeljka biblioteka u Mrčajevcima radiće u periodu od 8.00 do 14.00 časova. Odeljenje u Zablaću će nakon ukidanja vanrednog stanja prve korisnike primiti u sredu, 27. maja,u periodu od 10.00 do 16.00 časova, dok će vrata biblioteke u Prijevoru biti otvorena za čitaoce od četvrtka, 28. maja od 8.00 do 14.00 časova. Ogranak biblioteke u Preljini počeće sa radom u petak, 29. maja i radiće po ustaljenom radnom vremenu, od 8.00 do 14.00 časova.

Radno vreme ogranaka Biblioteke

Ogranak       Radni dan       Radno vreme

Mrčajevci     Ponedeljak     8.00 – 14.00

Zablaće          Sreda             10.00 – 16.00

Prijevor         Četvrtak          8.00 – 14.00

 Preljina         Petak               8.00 – 14.00

PressLider / Biblioteka

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.