ČAČANI USPEŠNI U KRUŠEVCU

ČAČANI USPEŠNI U KRUŠEVCU
 

Proteklog vikenda, tačnije u subotu 22. aprila u Kruševcu je održano prvo kolo lige Atletskog saveza centralne Srbije za mlađe kategorije. Na takmičenju je nastupilo 290 takmičara u kategorijama atletske škole „C“ – predškolski uzrast i mlađi, atletske škole „B“ 2014 – 2015 godište, atletske škole „A“ 2012 – 2013  godište, mlađi pioniri 2010 – 2011 godište i pioniri 2009 – 2008 godište. Atletski klub „ČAAK“ je nastupio sa 30 mladih takmičara i imao je takmičare u svim starosnim kategorijama. Ostvareni su odlični rezultati i osvojeno 19 medalja u dosta jakoj konkurenciji.

AK ČAK grupna.jpg
Atletičari ČAAK – a u Kruševcu
U kategoriji atletske škole „C“ takmičenje je održano u dvoboju ( skok u dalj i trčanje na 60 metara od čega je 30 metara sa preponama). Ova disciplina donela je prvo mesto i zlatnu medalju Kseniji Novaković a treće mesto zauzela je Natalija Petrović.
Natalija.jpg
Ksenija Novaković i Natalija Petrović
U kategoriji atletskih škola „B“ osvajači medalj su Višnja Mateić u skoku u dalj je zauzela 1. mesto, dok je u trci na 50 metara zauzela 2. mesto. Katarina Samardžić je u trci na 50 metara zauzela 3. mesto, Dok je Dragan Nikitović zauzeo 1. mesto u skoku u dalj, a na 50 metara zauzeo 2. mesto. U istoj trci Vukašin Mihailović je zauzeo 3. mesto.
Višnja.jpg
Višnja Mateić prva u skoku u dalj.
U kategoriji atletskih škola „A“ dva prva mesta osvojila je Đurđina Manjević u trkama na 50 metara i 120 metara sa odličnim rezultatom u obe trke.
Đurđina.jpg
Đurđina Manjević prva u trci na 120 metara
Kod dečaka u istoj startosnoj kategoriji David Jevremović je zauzeo prvo mesto u bacanju vortexa

David.jpg

David jevremović prvo mesto
dok je u trci na 50 metara Milan Radovanović zauzeo 3. mesto
David i Milan.jpg
Milan 3. mesto,. David 1 mesto u svojim kategorijama
U kategoriji mlađih pionira dva treća mesta zauzeo je Pavle Sekulić. u skoku u dalj i u trci na 200 metara.
Pavle.jpg
Pavle Sekulić  3. mesto
 Jelisaveta Tolić je osvojila srebrne medalje u trkama na 60 metara i 300 metara sa ostvarenim ličnim rekordima u obe discipline.
Jelisaveta.jpg
Jelisaveta Tolić 2 mesto n 60 metara
U konkurenciji pionira i pionirki Atletičari „ČAAK“ – a su bili uspešni u trkama na 800 metara i to u muškoj konkurenciji Vuk Grujić je zauzeo 2. mesto dok su kod devojaka  Nađa Jović i Nađa Vasiljević zauzele 2. i 3. mesto.
 U Kruševcu smo postigli odlične sportske rezultate, ali bih želeo bih da istaknem da su rukovodstvo i članovi kluba  takođe ponosni na našu članicu Ružicu Todorović koja je proteklog vikenda osvojila 1. mesto na republičkom prvenstvu iz fizike.  Sledeće kolo lige je u nedelju 30.04. u Priboju. i nadam se da ćemo nastaviti sa lepim vestima. – trener Dragan Dukanac

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *