Filmski program Doma kulture

„MORTAL KOMBAT“

Ponedeljak i utorak, 12. i 13. april

Velika sala u 18:00

Mortal Kombat, Australija, SAD, 2021, 110 min, akcioni, avanturaCar Autvorlda, Šang Cung, poslao svog najboljeg ratnika, Sab Ziroa, u lov na MMA borca Kola Janga. U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja od rođenja nosi na sebi znak istog misterioznog zmaja. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, i priprema se za borbu sa najvećim prvacima. Ali, hoće li Kol biti dovoljno snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svoje duše – na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Uloge: Luis Tan, Džesika Meknami, Džoš Loson, Tadanobu Asano, Mehkad Bruks, Ludi Lin, Čin Han, Džoe Taslim, Hirojuki Sanada

Režija: Sajmon Mekvid


„FANTASTIČNI POVRATAK U OZ“, SINHRONIZOVAN


Ponedeljak i  utorak 12. i 13. april

Velika sala u 16:00

Urfin Dzhyus vozvrashchaetsya, Rusija, 2019, 77 min, animirani


Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Jus pokušava da im se osveti. Da bi uspešno komandovao vojskom Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne papuče koje su sakrivene na sigurnom mestu u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Dortoti odvode u zemlju Oz. Smaragdni grad i njeni građani ponovo su u nevolji.

Uloge: Nenad Stojmenović, Tamara Aleksić, Ljubomir Bulajić, Đorđe Stojković, Đurđina Radić, Aleksandar Ristoski, Mladen Sovilj, Kristina Kika Jovanović, Pavle Jerinić, Bojan Stojčetović

Režija: Fjodor Dmitrijev

PressLider / Dom kulture Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *