Filmski program Doma kulture

OPATICA IZ PAKLA, Četvrtak-petak 13. i 14. septembar2018.
Velika sala u 19.00 i 21:00

The Nun, SAD, 2018, 96 min

Kada časna sestra u Rumuniji oduzme sebi život, Vatikan će poslati dva sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „Anabel 2: Stvaranje zla”.
Igraju: Demijan Bičir, Taisa Farmiga, Džonas Bloke, Bonie Arons
Režija: Korin Hardi

Cena ulaznice je 250 dinara.

RINGE, RINGE, RAJA, Petak 14. septembar 2018.
Velika sala u 17:00
Duck Duck Goose, Kina, SAD, 2018, 91 min

Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.
SINHRONIZOVAN
Glasovi: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić
Režija: Kristofer Dženkins

Cena ulaznice je 250 dinara.

TOM I BOB – MISIJA SPASAVANJA SVETA (3D), Četvrtak 13. Septembar 2018.
Velika sala u 17:00


Two Tails, Rusija, 2018, 75 min

Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medveda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.
SINHRONIZOVAN
Glasovi: Jovana Jelovac, Miljan Prljeta, Milan Zoričić, Marija Stojić, Miomira Dragićević, Nemanja Živković, Ivan Ivanov, Milan Mijailović Zoran Stojić
Režija: Viktor Azejev

Cena ulaznice je 250 dinara.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.