Filmski program Doma kulture

„KRAJNJE POREMEĆEN“,

Ponedeljak-utorak 13. i 14. maj 2019.

Velika sala u 18:00

 Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile, SAD, 2019, 108 min, biografski, drama, krimi

Film zasnovan na instinitim događajima, o Tedu Bandiju, najozloglašenijem serijskom ubici svih vremena. Filmska priča data je iz ugla Tedove dugogodišnje devojke Liz, koja je godinama poricala optužbe protiv Bandija, ali ga je na kraju predala policiji. Kada se našao u pritvoru, Bandi izvodi veoma smeo beg, posle koga biva uhvaćen i sudi mu se za ubistvo. Sam svoj advokat, Bandi je umalo izbegao smrtnu kaznu, ali ga je na kraju ipak sustigla. Tek pred samu smrt, Liz i ostatak sveta spoznaju stvaran obim njegovih mnogobrojnih krvoločnih zlodela.

Uloge: Zak Efron, Lili Kolins, Kaja Skodelario, Džefri Donovan, Džon Malkovič

Režija: Džo Berlindžer

„UNIŠTITELJKA“,

Ponedeljak-utorak 13. i 14. maj 2019.

Velika sala u 20:00

Destroyer, SAD, 2018, 123 min, akcija, drama, triler

Iskusna detektivka policije Los Anđelesa, Erin Bel polazi na opasno putovanje na kome treba da pronađe ubicu i vođu bande Sajlasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću. Ponovo se susreće sa članovima bande kojoj je nekada pripadala kao agent FBI-a na tajnom zadataku. Taj posao se  katastrofalno završio i ostavio teške emocionalne i fizičke posledice na nju. Posebno bolne su njene uspomene na Krisa, partnera iz FBI-a, s kojim je imala strasnu romansu.

Uloge: Nikol Kidmen, Tobi Kebele, Tatjana Maslani, Sebastijen Sten

Režija: Karin Kuzama

„RUŽNJIĆI“, SINHRONIZOVAN

Ponedeljak-utorak 13. i 14. maj 2019.

VELIKA SALA u 16:00

 Ugly Dolls, Kanada, Kina, SAD, 2019, 88 min, animirani, avantura, komedija

Igrana muzička pustolovina inspirisana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001. godine! U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, jer – lepota je u oku posmatrača. Jednoga dana Moksi okuplja grupu najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Ružnjograda. Tamo otkrivaju drugi svet – Savršenstvo. Ružnjići se suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista.

Uloge: Sara Jovanović, Ivan Jovic Ikac, Slaven Došlo, Jelena Jovičić, Boris Milivojević, Dušica Novaković, Bojan Perić, Marko Gvero

Režija: Keli Esberi

PressLider / Dom kulture Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.