Istorijski rezultat Atomske banje

Dana, 22.06.2016.godine, održana je VI redovna sednica Skupštine privrednog društva Atomska banja DOO Gornja Trepča, u Beogradu.

Atomska banja, foto: Bojan Babić
Atomska banja, foto: Bojan Babić

Kompletno novi menadžment je prezentovao finansijski izveštaj Atomske banje i Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gornja Trepča“ za 2015.godinu, gde je ostvarena EBIDA 1.1 milion €. Konstatovano je da su rezultati poslovanja tokom 2015.godine bili izuzetni, ali najveću pažnju zaslužuje podatak da je Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gornja Trepča“ tokom 2015.godine ostvarila 9% veći prihod u odnosu na 2014.godinu, kao i da je dobit iz redovnog poslovanja veća za 23% u odnosu na dobit iz 2014.godine. Povećanju profitabilnosti u velikoj meri doprineo je i novi menadžment Ustanove, kao i nastavak modernizacije i uvođenje novih usluga koje se pružaju korisnicima.

Atomska banja, foto:Bojan Babić
Atomska banja, foto:Bojan Babić

Intenzivan nastup na stranim Sajmovima turizma i zdravstvenog turizma, Dubai, Moskva, Berlin, doprineo je povećanju stranih turista. Takođe, timski rad, smanjenje troškova, kao i inovativne ideje menadžmenta su u mnogome doprineli da se odgovori tržištu. Donacijom Vlade Srbije za rekonstrukciji puta u Gornjoj Trepči i u ovoj godini se nastavlja trend izuzetnog zalaganja Ministarstva turizma u cilju podizanja nivoa usluga i porasta broja zadovoljnih korisnika. Ovogodišnji cilj Atomske banje je da 12 hiljada gostiju, 150 hiljada nocenja i najduzi broj dana boravka inostranih gostiju u celoj Srbiji u 2015. premaši i ove godine, i da postana primarna zdravstvena ustanova Srbije kako po standardu, tako i po jedinstvenosti usluga za neurološke i reumatološke goste – pacijente. Takođe napominjemo da imamo izuzetnu saradnju sa lokalnom samoupravom grada Čačka i verujemo da ćemo taj trend i ubuduće nastaviti.

Izvor: Atomska banja Gornja Trepča

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *