Izmena konkursa za Nagradu „Mladi Dis” i Nagradu za esej

Čačak – Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” i Disov odbor obaveštavaju javnost da je, povodom novonastale situacije, rok za slanje radova na raspisane konkurse 57. Disovog proleća produžen do 30. aprila 2020. godine.

Rukopisi za Nagradu „Mladi Dis” i Nagradu za esej o Disovom stvaralaštvu se osim putem poštanske pošiljke na adresu Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis”, Sinđelićeva 24, 32000 Čačak, mogu dostaviti i elektronski na bibliotekacacak@gmail.com. Autori radova šalju dva dokumenta kao prilog, prvi treba da bude rad potpisan šifrom, a drugi rešenje šifre. U naslovu imejla treba naglasiti na koji konkurs se rad prijavljuje.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.