Izrada propozicija Sajma školskog izdavaštva

Čačak – Iz Školske uprave Čačak pozivaju predstavnike predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola sa teritorije Moravičkog okruga da se prijave za učešće na radionici: „Izrada propozicija Sajma (pred)školskog izdavaštva Moravičkog okruga”.

listovi-1press

Iako su uglavnom učenici članovi redakcija školskih listova, pravo učeća na ovoj radionici imaju samo nastavnici i stručni saradnici. Ustanova ima pravo da prijavi najviše dva predstavnika. Poželjno je da se prijave i učesnici iz ustanova koje do sada nisu učestvovale na Sajmu izdavaštva MO, a nameravaju da navedenu aktivnost uvrste u svoje godišnje planove rada. Na ovoj radionici će učestvovati i predstavnici prošlogodišnjeg žirija, koji će ukratko izneti svoja zapažanja o kvalitetu prethodnih izdanja, piše sajt Školske uprave Čačak.

Radionica će se održati u četvrtak 20. oktobra 2016. godine, u 12 časova, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju. Ustanove prijavljuju učesnike na elektronsku adresu danijela.kovacevic.mikic@mpn.gov.rs do 10. oktobra.

Učešće na ovoj radionici će se tretirati kao stručno usavršavanje u nadležnosti ustanove, a prisutni će dobiti i potvrde za portfolio profesionalnog razvoja o iniciranju i učestvovanju u podizanju kvaliteta pedagoške prakse na okružnom nivou.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.