JKP „Komunalac“ APELUJE: Odložite uklanjane kabastog otpada

JKP „Komunalac“ Čačak, apeluje na sugrađane da se suzdrže od odlaganja kabastog otpada u trajanju vanrednog stanja.

Razlog za ovaj apel je pojačan pritisak na našu službu za vršenje usluge odvoza kabastog otpada, stvaranje zaliha kabastog otpada, posebno otežan rad Transfer stanice u Čačku, što je posledica trenutne situacije, naročito imajući u vidu činjenicu da je otežana saobraćajna komunikacija na relaciji Čačak – Užice zbog radova koji se izvode.

JKP “Komunalac” kao javno preduzeće u ovoj situaciji radi u otežanim uslovima, ulaže dodatne napore da izvrši posebne radne obaveze u skladu sa uputstvima Gradskog štaba za vanredne situacije, pa je nemoguće odgovoriti pojačanoj potrebi za odvoz kabastog otpada iz domaćinstava.

Još jednom molimo građane da odlože planirano raspremanje svojih podruma, garaža i slično, što prouzrokuje potrebu za odvoženjem kabastog otpada na sabirno mesto, a tradicionalna aprilska akcija uklanjanja kabastog otpada iz domaćinstava će biti odložena za vreme po ukidanju vanrednog stanja.

Molimo sugrađane za razumevanje, jer je apsolutni prioritet da naše preduzeće na najefikasniji i najkvalitetniji način izvršava obaveze postavljene od strane Kriznog štaba, sa ograničenim kapacitetima koji su nam na rapolaganju.

Hvala na razumevanju, vaš JKP “Komunalac” Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.