JKP „Komunalac“: Neodgovorno ponašanje pojedinaca sve nas košta

Čačak – Prethodni vikend je bio prilično inspirativan za vandale i nesavesne vozače, koji nemaju pamentija posla, do uništavanja zajedničke imovine. Dva kontejnera su gurnuta u korito ateničke reke.

Nepažnjom ili nemarnom vožnjom, srušen je parapetni zid na reciklažnom platou u Atenici.

Formiranje divljih deponija na reciklažnim platoima i lokacijama za odlaganje smeća

Neprestano apelujemo na koristnike usluga da na pravilno koriste posude i objekte za odlaganje smeća, kako se ne bi formirale divlje deponije na reciklažnim platoima. Za svaku gomilu kabastog i ostalog smeća, mora se angažovati posebno vozilo, van rasporeda iznošenja smeća, što dodatno opterećuje dinamiku vršenja usluge i uvećava troškove.

 

JKP „Komunalac“

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.