Kancelarija za mlade grada Čačka sprovodi akciju „Zajedno za dečije osmehe“

Čačak – Pored novogodišnje humanitarne akcije „Osmeh na dar“ koja se sprovodi u saradnji sa studentskom humanitarnom organizacijom, a odnosi se na pravljenje paketića za decu iz socijalno-ugroženih porodica na teritoriji grada Čačka, Kancelarija za mlade Čačak sprovodi akciju „Zajedno za dečije osmehe“.

Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Čačka i zvaničnim glasilom SPC za decu „Svetosavsko zvonce“ pokreću ovu humanitarnu akciju kako bi se prikupio materijal za pravljenje paketića za decu iz najsiromašnijih porodica na teritoriji Srbije, ali sa posebnim akcentom na mališane sa Kosova i Metohije kao i Republike Srpske.

Pored toga, akcija ove godine ima za cilj i da se pošalje 100.000 SMS poruka na broj fondacije 4334, a sva prijupljena sredstva biće iskorišćena za podizanje i obnovu kuća ugroženim porodicama na Kosovu  i Metohiji i Republici Srpskoj, a koje imaju više dece.

Sva sredstva koja se budu prikupila do 1. februara putem SMS broja, ali i donacije koje budu prispele na račun Fondacije: 265-1610310004716-35 biće iskorišćene u cilju ostvarenja ove akcije.

Posebna pažnja posvećuje se deci na Kosovu i Metohiji. Oni su diskretni heroji našeg vremena i ovom akcijom želimo da im pokažemo da cenimo njihovu žrtvu i da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da im omogućimo koliko je to moguće normalno odrastanje i ostvarenje njihovih želja, poručuju mladi iz KZM Čačak.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *