KARATE KLUB ,,NEMANJA,, USPEŠAN NA TURNIRU ,,KRALJEVAČKI POBEDNIK,,

U nedelju, čačanski klub “Nemanja” je uzeo učešće na takmičenju u Kraljevu, u organizaciji KK “Reikon”- “Kraljevački pobednik”.

Nemanjići su ovaj prijateljski turnir posetili sa svojih 16 takmičara i vratili se sa 17 medalja. Svi su nastupili u jednoj disciplini, dok je Dragan Božić nastupio u dve discipline.

On se okitio sa dve zlatne medalje, ali je dobio i pehar kao najstariji takmičar na turniru. Dragan Božić je i krajem februara na redovnoj Skupštini, nagrađen je kao drugoplasirani najuspešniji takmičar za celu Fudokan federaciju u protekloj godini, u kategoriji veterana.

Dragan je počeo da vežba u klubu “Nemanja” još dok je trener Zorana bila prisutna, uz svog sina i kasnije kada je sin napustio ovaj sport, Dragan je ostao veran klubu, karateu i to mu daje samo odlične rezultate. Što se tiče ostvarenih rezultata u Kraljevu kaže:

“Volim takmičarski adrenalin. Vođen tim porivom otputujem ja sa drugrima iz KK Nemanja u Kraljevo na XIX turnir KK Reikon. Osvojim zlatnu medalju iz kata, zlatnu medalju iz kumite sporta i na molbu organizatora turnira zdušno pristanem da sa senseji Marjanom Markovićem odradim revijalno borbe.Vratio sam se kući punog srca i medalja.”

U Kraljevu su medalje, pored Dragana , osvojili i sledeći takmičari:

Zlato: Ivana Simović.

Srebro:

Iskra Rakonjac,

Pavle Djokanović,

Lena Davidović,

Nikola Matović.

Bronza:

Stefan Vasilijević,

Marija Zečević,

Anja Stajić

Una Stajić,

Nađa Šijaković,

Đurđa Čkonjević,

Una Dramićanin,

Natalija Ranitović,

Natalija Bogdanović,

Milica Lazarević.

“Iako fizički nisam bila u mogućnosti da prisustvujem turniru, moji članovi su predstavili svoj klub, mene kao trenera na pravi način. Pokazali su sportski duh, kulturu i poštovanje. Veliku zahvalnost dugujem Aleksandru Živkoviću, našem članu, kao i Draganu Božiću koji su me zamenili na pravi način i vodili računa o deci kao da sam ja tu. Još jednom smo dokazali šta nam je zaista bitno i šta gajimo u klubu. Hvala roditeljima koji su prisustvovali i Ivanu Petroviću na sigurnoj vožnji”.

Nemanjići nastavljaju dalje, spremaju se već za naredno takmičenje. Rade i vredno vežbaju u svojim sekcijama i uvek su otvoreni za nove članove!

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *