KARATE KLUB NEMANJA USPEŠAN U 2021.GODINI

Karate klub „Nemanja“ je završio prošlu godinu jako uspešno.

Kada se sumiraju rezultati, postavljeni ciljevi, imaju razlog da budu i više nego ponosni na sebe.

Karatisti ovog čačanskog kluba su, kako kažu proširili svoje brojno stanje i uvođenjem sekcije u OŠ „Ratko Mitrović“ znatno obogatili svoj broj članova.

 

Godina iza njih je svakako bila razlog za ponos, jer su proslavili punoletstvo svog postojanja i svrstali se u zrele klubove.

Ostvarili su jako mnogo zdravih saradnji, tradicionalno sa školom Blackbird, organizovali su letnju školicu, zatim Quantox Technologies, koji su im darovali stikere za aplikaciju Viber, Aqas vodi, koja je postala njihov prijatelj na svakom dešavanju.

Nikako ne izostaviti Memorijalni turnir „Nemanja i Zorana“, koji je ove godine oborio sve moguće rekorde posećenosti, kako takmičara, tako i publike.

Nemanjići su još jednom bez mnogo „pompe“, ali da se daleko čuje, pokazali ko su, šta je njihov cilj, šta je suština postojanja kluba i slobodno se može reći, postavili standarde i etalon kako treba.

Što se tiče takmičarskog dela, apsolutno svako takmičenje su ispoštovali, doneli sa svakog pregršt medalja. Upisali su se među najbolje, kako na kolima Lige, Državnom prvenstvu, prijateljskim turnirima, tako i na Evropskom prvenstvu gde su imali predstavnike i medalje! U februaru, na zvanicnoj dodeli, imace i najuspešnije u protekloj godini ispred Fudokan federacije.

Isto tako, urađen je i dokumentarni film o kata timu, u kojem je i trener Marija Raičković, sa svojim drugaricama, Anom Brajović i Aleksandrom, inače poznat kao „Zokin tim“. Producent filma za diplomski rad je Iva Krstić, a kolika je pažnja za njim, postoji mogućnost za daljim radom na njemu.

Na kraju godine, clanovi koji su ispunili uslove, polagali su za veća zvanja, a opuštanje i nagradu za sve postignuto, klub je organizovao tradicionalni maskenbal.

„Samo mogu da se zahvalim Bogu, što je uz nas, samim tim, znam da je put kojim idem sa mojim Nemanjićima ispravan. Svojoj porodici na neizmernoj podršci, mojim članovima, njihovim roditeljima, koji su tu, koji su odabrali nas kao klub, verujem da ih nismo razočarali. Klub postoji 18 godina, cilj je bio da se održava uspomena na Nemanju, od pre 4 godine i na Zoranu, tako da od samog momenta osnivanja, naš vodič je reč porodica, prosto, postavljeni su i tada standardi, koje danas mnogi primenjuju, što nam je drago, treba učiti od nas, bez lažne skromnosti. Da je lako, zaista nije. Ako želite da bude dobro ono što radite, onda morate čistim srcem da priđete, jer decu ne možete da slažete. A opet, kada imate takvu decu oko sebe, kao što ih ja imam, zadovoljstvo je ući u salu, nazivati se trenerom i stati ispred njih“, kaže Marija i dodaje:

„KK „Nemanja“ je klub koji od samog početka poseban, koji gradi heroje i šampione. Kakva je i Zorana bila. Klub koji to ne radi samo u sali, već i van nje. Pored raznih aktivnosti u sali, trudimo se da imamo aktivnosti i van nje, da se družimo, upoznajemo i pomažemo jedni drugima u životu, baš kao porodica. U tome i jeste naša čar. Slavimo svaku medalju koju donesemo u klub, ali nismo uslovljeni da je to mera kvaliteta ili bilo čega drugog. Trudimo se da u ovom, ni malo lakom svetu, deca izađu na pravi put kroz sport i da se izgrade u ljude sa kvalitetima.“

„Velika čast mi je što se prepoznajemo u gradu, što, kao i naše ime nismo svakidašnji, što asociramo na Zoranu, što isključivo naš rad priča za nas, što smo svega sami organizatori, što volja i kvalitet pričaju za nas. Hvala svim portalima koji nas neumorno objavljuju i pružaju podršku“.

KK „Nemanja“ poziva sve da se priključe klubu, da kroz karate osete šta je pravo druženje i odrastanje!

Sve informacije možete dobiti preko Facebook i Instagram stranice.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *