Moratorijum – zastoj u otplati mesečnih lizing rata i zakupnina

Obaveštavamo vas da su u skladu sa nastalom situacijom, izazvanom Corona virusom (COVID-19), na osnovu Odluke o privremenim merama za davaoce lizinga u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sistema Narodne banke Srbije od 17.03.2020. godine koja se odnosi na davaoca lizinga Porsche Leasing SCG doo, kao i na osnovu interne odluke Porsche Mobility doo, donete sledeće odluke:

* Porsche Leasing će pružiti mogućnost svim svojim korisnicima usluge finansijskog lizinga da zastanu sa plaćanjima obaveza (mesečnih lizing rata) na period od 90 dana.

Ukoliko primalac lizinga u roku od 10 dana od objavljivanja ponude, ne odbije ovu ponudu za zastoj u plaćanju smatraće se da je ponudu prihvatio.
Primalac lizinga je oslobođen bilo kakvih dodatnih troškova povodom prihvatanja ove ponude.

Detaljne informacije o Porsche Leasing_Ponuda za zastoj u otplati mesečnih lizing rata (moratorijum) možete pogledati na:

https://www.porscheleasing.rs/ i
https://www.porscheleasing.rs/finansijski-lizing/porsche-leasing-moratorijum-covid-19

* Porsche Mobility će pružiti mogućnost svim svojim korisnicima usluge zakupa vozila da zastanu sa plaćanjima ugovorenih obaveza (mesečnih zakupnina) koje dospevaju tokom vanrednog stanja na period od 90 dana.

Pojam zastoja iz ove odluke podrazumeva da će Porsche Mobility nastaviti da fakturiše pružene usluge ka svojim korisnicima tokom vanrednog stanja, ali sa rokovima plaćanja od 90 dana koji će biti iskazani dostavljenim fakturama, što korisnike ne sprečava da obaveze izmiruju i u kraćim rokovima, u skladu sa svojim mogućnostima.

Detaljne informacije o Porsche Mobility_Ponuda za zastoj u otplati mesečnih zakupnina (moratorijum) možete pogledati na:

https://www.porscheleasing.rs/ i
https://www.porscheleasing.rs/zakup/porsche-mobility-moratorijum-covid-19

Nastavićemo da vas informišemo o svim relevantnim temama u vezi sa našim zajedničkim poslovnim procesima.

Svako dobro,
Porsche Finance Group tim

PR tekst

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.