„NAJBOLJIH 99 u SRBIJI“: Priznanja za turizam ČAČKA

Čačak – U amfiteatru Visoke turističke škole strukovnih studija u Beogradu, 25. aprila, dodeljeni su sertifikati i priznanja najuspešnijim organizacijama, ustanovama, privrednim subjektima, predstavnicima turističkog i ugostiteljskog sektora, u okviru projekta „99 Najboljih u Srbiji“.

Projekat je pokrenulo i organizovalo Udruženje za razvoj turizma i ekologiju „Srbija koju volim“, a akciju je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Beograda, Visoka turistička škola strukovnih studija iz Beograda, Prirodno-matematički fakultet Univerziteta iz Novog Sada – Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje, Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES), YUTA, kao i veliki broj medijskih kuća. Sertifikati „Najboljih 99 u Srbiji“ dodeljeni su u sledećim kategorijama:

-turistička mesta, turistički centri i informativni centri;
-seoska domaćinstva, salaši;
-restorani sa tradicionalnom kuhinjom;
-vinski centri i podrumi, točionice rakija i festivali;
-turističke agencije koje se bave receptivnim turizmom;
-muzeji, kulturno istorijski spomenici, manifestacije i prirodne atrakcije;
-hoteli moteli i banje.

Turistička organizacija Čačka osvojila je priznanje u kategoriji – turistički centri i informativni centri

Ovčarsko-kablarska klisura osvojila je priznanje u kategoriji – muzeji, kulturno- istorijski spomenici, manifestacije i prirodne atrakcije

Hotelu „Beograd“ – Čačak priznanje je dodeljeno u kategoriji – hoteli, moteli i banje

Žiri je u saradnji sa partnerima, turističkim fakultetima i Visokom turističkom školom strukovnih studija, obišao kandidate koji su konkurisali za dobijanje sertifikata. Na kraju, ocenili su i izabrali „99 Najboljih u Srbiji“, a priznanja koja su dodeljena u navedenim kategorijama, predstavljaju dodatni podstrek za razvoj turizma i promociju turističke ponude grada Čačka.

PressLider / TO Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.