Nastavlja se akcija “Oprez! Izaberi život!“

Čačak- Akcija „Oprez! Izaberi život!“, koju gradsko rukovodstvo organizuje u saradnji sa kompanijom „Infrastruktura železnice Srbije“ a.d. Beograd, a u cilju zaštite i bezbednosti učenika u obrazovno-vaspitnim ustanovama, započeta je 21. oktobra 2016. godine.

hitradio.rs
hitradio.rs

Tom prilikom, stručna ekipa „Infrastruktura železnice Srbije“ na čelu sa gđom Tanjom Čvorović, pomoćnikom direktora Sektora za marketing i promociju, ujedno i idejnim tvorcem i nosiocem ove akcije, boravila je u tri osnovne škole – OŠ „Milica Pavlović“, OŠ „Branislav Petrović“ Slatina i OŠ „Vladislav Petković – Dis“ Zablaće, gde je više od 200 đaka prvog i drugog razreda, na prigodan način, upoznato sa svim opasnostima koje vrebaju na pruzi i pružnim prelazima i gde im je, takođe, objašnjeno kako se pravilno i bezbedno prelazi pružni prelaz.

Akcija se nastavlja u petak, 25. novembra 2016. godine,  po istom principu (jedna gradska i dve seoske osnovne škole), a obuhvatiće približno isti broj učenika, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

 Akcija „Oprez! Izaberi život!“ biće realizovana u:

–  OŠ „Preljina“ u Preljini                                25. novembar – 10,15 časova

– OŠ „Tatomir Anđelić“ u Mrčajevcima     25. novembar – 11,30 časova

– OŠ „Tanasko Rajić“ u Čačku                       25. novembar – 13,30 časova

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *