NOVO u ČAČKU: Sve usluge zdravstvene nege u svim uslovima

Čačak – Svojom lokacijom u neposrednoj blizini centra grada, ulica Cara Lazara broj 6, novootvorena ambulanta „Ana Medica M“, odgovara potrebama, raspoloživom vremenu (od 8 do 20 svakog radnog dana i subotom, a nedeljom dežurni tel. je 065 3459260) i zahtevima građana Čačka.

„Promena načina života i rada u društvu nameće potrebu za postojanjem ambulantnih službi koje pružaju svoje usluge i na terenu. Ambulanta za zdravstvenu negu „Ana Medica M“ nastala je iz potrebe da se građanima pruži ova vrsta zdravstvene usluge na novi način„, rekla je za PressLider med.sestra i osnivač ambulante Ana Veličić dodajući da je humanost i dobronamernost njihov osnovni motiv.

Ana medica M pruža usluge koje do sada na lokalno medicinskom tržištu nije bilo moguće dobiti, kao što je davanje injekcija i uključenja infuzija, dolazak u kućnu posetu po pozivu, previjanje, pregled specijaliste na terenu u saradnji sa lekarskim ordinacijama… Po rečima zaposlenih, cene usluga su pristupačne i prilagođene standardu građana. Primera radi, davanje injekcija u ambulanti košta 200, a na terenu 300 dinara. Na terenu i u ambulanti medicinske sestre i tehničari sa dugogodišnjim iskustvom vode brigu o zdravstvenom stanju pacijenata obolelih od različitih bolesti u svim stadijumima.

Osmeh i lepa reč su veoma važni u lečenju bilo koje bolesti i upravo to ćete primetiti u svakom kontaktu sa njima.

Sve usluge zdravstvene nege u svim uslovima, dostupne su pozivom na brojeve telefona:

032 / 345 926 i 065 / 3459260

PressLider / Marina Trmčić

Foto: PL

Jedna misao o “NOVO u ČAČKU: Sve usluge zdravstvene nege u svim uslovima

 • 10. marta 2018. at 10:00
  Permalink

  Danas sam imao potrebu da pozovem Anu, i zakažem za oca primanje injekcija na kućnoj adresi.
  Uverio sam se u ljubaznost i ekspeditivnost, pa ovim putem želim da se zahvalim, i svima preporučim Ana Medicu.
  Maksimalno ljubazno i profesionalno.

  Porodica Vujić-Čačak

  Reply

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *