Obaveštenje JKP „Vodovod“ o načinu plaćanja računa i prijavi havarija u toku vanrednog stanja

U Skladu Sa Zaključkom Vlade Republike Srbije broj 53-2561/2020 od 16.03.2020.god obustavljena je naplata usluga korišćenja vode i kanalizacije, šalter naplate na blagajničkim mestima ulici Kralja Petra prvog broj 8 i u ulici Filipa Filipovića broj 2.

Korisnici koji žele svoje obaveze da izmire mogu to učiniti,

ELEKTRONSKIM PUTEM
NA ŠALTERIMA POŠTE I BANKE

Uplata se može izvršiti na tekući račun JKP „Vodovod“ Čačak broj, 155-304-68 koji se vodi kod Halk Banke, uz obavezno navođenje u pozivu na broj (šifra korisnika-potrošački broj)

JKP „Vodovod“ Čačak obaveštava svoje potrošače da je da je zbog uvedenog vanrednog stanja na teritoriji republike Srbije, izvršio umanjenje broja angažovanih radnika i službi za održavanje i izgradnju mreže.

Molimo naše potrošače kao i do sada u najkraćem roku prijave svaku eventualnu havariju, ili nedostatak na gradskoj mreži, vodovoda i fekalne kanalizacije.

Dežurni telefon od 00.00 do 24.00 u navedenoj službi je 5562-524

Istovremeno molimo naše potrošače da u slučaju havarija i trenutnog obustavljanja isporuke vode u pojedinim delovima grada, nakon sanacije uzroka prekida vodosnabdevanja i eventualne pojave zamućene vode na točećim mestima, izvrše oticanje vode na točećim mestima u svojim domaćinstvima.

Nakon dobijanja bistre vode na točećim mestima naši potrošači mogu koristiti vodu za sve svoje potrebe.

JKP „Vodovod“ Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *