Obuka na temu „Marketing i prodaja“ za sve zainteresovane Čačane

Čačak – Regionalna Razvojna Agencija za Raški i Moravički okrug u saradnji sa gradom Čačkom – Gradskom upravom za lokalni ekonomski razvoj, Kancelarijom za mlade grada Čačka i Naučno-tehnološkim parkom Čačak Vas pozivaju na promociju aktuelnih programa podrške za poslovanje i obuku “Marketing i prodaja“

Prezentacija se odnosi na programe podrške koji su otvoreni do 5. maja tekuće godine, kao i naostale programe podrške poslovanju koji su otvoreni do utroška sredstava. Ciljna grupa programa su postojeća preduzeća, preduzetnici i svi zainteresovani za započinjanje sopstvenog poslovanja. Promocija će biti održana u četvrtak 27. aprila u Sali Gradskog veća (2. sprat- Gradska uprava grada Čačka, ul. Župana Stracimira br.2) sa početkom u 10:00 časova.

Nakon prezentacije navedenih programa započeće obuka na temu „Marketing i prodaja“. Obuka je namenjena zaposlenima i vlacnicima preduzeća i preduzetničkih radnji kao i nezaposlenima. Polaznici obuke dobijaju sertifikat. Obuka će biti održana u četvrtak i petak (27-28 aprila), sa početkom u 11:30 časova u Sali Gradskog veća (2. sprat- Gradska uprava grada Čačka), ul. Župana Stracimira br.2.

Zainteresovani se mogu prijaviti na e-adresu Regionalne Razvojne agencije za Raški i Moravički okrug:

office@kv-rda.org

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.