Održan sastanak sa predstavnicima JVP SRBIJAVODE

Čačak – Danas, 1. decembra 2016. godine, gradonačelnik, g. Milun Todorović, sa saradnicima, održao je sastanak sa predstavnicima JVP SRBIJAVODE. Sastanak je održan na inicijativu gradonačelnika, sa ciljem planiranja aktivnosti iz nadležnosti JVP SRBIJAVODE, a u skladu sa potrebama naše lokalne samouprave, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

grad

Sastanku su, osim direktora JVP SRBIJAVODE, gospodina Gorana Puzovića, prisustvovali i: g. Dragoljub Miljojković, direktor VPC MORAVA Niš, g. Veljko Dimirtrijević, rukovodilac tehničkog sektora, g. Miloš Radovanović, glavni inženjer za razvoj, g. Miloš Batalo, šef RJ ZAPADNA MORAVA i gđa Jovanka Ćirković, glavni inženjer u RJ ZAPADNA MORAVA.

Na sastanku je bilo govora o rekonstrukciji kanala PARMENAC – KATRGA, planovima za sanaciju reke Čemernice i zaštitu naselja, sanaciji obala Zapadne Morave, kako na teritoriji grada, tako i u Ovčar Banji i Zablaću. Razmatrana je mogućnost izrade bujičnih pregrada u gornjim slivovima Čemernice i Kamenice, rešavanje problema sliva vodotoka drugog reda na prostoru MZ Katrga i Obrva. Zbog lošeg stanja visećih pešačkih mostova, bilo je govora o njihovoj rekonstrukciji, kao i o uređenju trim staze duž bedema u Parmencu.

mil

Zaključak  ovog sastanka je da će JVP SRBIJAVODE i Grad Čačak, koordiniranim aktivnostima, a svako iz svoje nadležnosti, planirati i realizovati pomenute aktivnosti. U tom cilju dogovoreno je formiranje radnog tima u čijem sastavu će biti predstavnici obe strane, a čiji je zadatak da se po svim temama sa sastanka pristupi planiranju daljih aktivnosti u toku 2017. godine.

Današnji sastanak je ne samo potvrda dosadašnje dobre saradnje naše lokalne samouprave sa JVP SRBIJAVODE, već je i pokazatelj zajedničkih namera da se ta saradnja dodatno intenzivira.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.