Oni su jedinstveni, posebni i originalni: Još 20 medalja i 4 pehara u punim vitrinama KK „Nemanja“

Čačak – Karatisti kluba „Nemanja“  su poslednjeg vikenda maja svoje umeće i kvalitet potvrdili u Pukovcu, gde su učestvovali sa svojih 16 takmičara i u svoj grad doneli 20 medalja i 4 pehara.

Turnir je bio prijateljskog tipa,  pa su svi takmičari pristupili opušteno, veselo ali ipak na tatamiju jako ozbiljno i dostojno svakog karatiste.

Zlatna odličja i pehare, osvojili su:

-Dragan Božić, kate pojedinačno;

Prva mesta i pehari

-Sanja Dimić, borbe pojedinačno;

-Ivana Simović, kate pojedinačno;

-Luka Todorović, kate pojedinačno.

Srebrna odličja, osvojili su:

-Dragan Božić, borbe pojedinačno;

-Kaća Dimić, borbe pojedinačno;

-Mia Prlinčević, kate pojedinačno;

Andrej Stevanović, kate pojedinačno;

-Vuk Todorović, kate pojedinačno;

Bronzana odličja, osvojili su:

Sanja Dimić, kate pojedinačno;

Kaća Dimić, kate pojedinačno;

Jovan Kaplarević, kate pojedinačno i borbe pojedinačno;

Sara Prlinčević, kate pojedinačno;

Savo Prlinčević, kate pojedinačno;

Lena Bogdanović, kate pojedinačno;

Luka Bogdanović, kate pojedinačno;

Dragan Radovanović, kate pojedinačno;

Iskra Rakonjac, kate pojedinačno;

Bogdan Kaplarević, kate pojedinačno.

Predsednik i trener kluba, Marija Raičković, se zahvalila organizatoru Marjanu na pozivu.

„Smatram da je jako bitno međusobno ispoštovati poziv kolega na takmičenje. Pohvale svim mojim takmičarima koji su, i ovog puta, bili na visini svog zadatka. Poneli su se zaista kao pravi sportisti, sa svojim nastupom, duhom i ponašanjem. Veliko hvala Petri i Božu, koji su bili  pratnja i podrška pod sloganom „Zajedno smo jači“, ističe Raičković.

Ona je pohvalila i čestitala ekipi iz sekcije „Ratko Mitrović“ koji su išli prvi put na takmičenje i koji su, kako kaže, zaista bili odlični osvajanjem raznih odličja.

„Volim što su se međusobno svi lepo družili i što su uvideli da takmičenje nije samo otići u salu, osvojiti medalju, nego nešto mnogo više i lepše. Neizmerno i veliko HVALA  ide mami Daci Paunović, koja je obezbedila slatkiše za našu ekipu ali i Aquas vodi, koja je naš verni pratilac na putu“, naglašava Raičković.

Prema njenim rečima očekivanja od „Nemanje“ su  polaganja za zvanja koja se održavaju u junu., kao i Igre bez granica, koje će organizovati prvi put ove godine.

„Članovi su zaslužili da se na kraju sezone opuste, pa ćemo to uraditi na ovaj način, kao što smo već tradicionalno, u decembru počeli da organizujemo maskembal, koji je svake godine sve bolji. Karate nas je spojio, kroz karate učimo, družimo se i odrastamo, a klub „Nemanja“ je učinio da radimo ono što volimo i da uživamo u tome“, kaže Marija dodajući da se iskreno nada mogućnosi održavanja Memorijala „Nemanja i Zorana“.

„Nadamo se da biti sve u redu kako bi u oktobru organizovali tradicionalni turnir koji nam svima puno znači i koji je za nas, kao članove, od velike važnosti. Prošle godine nije mogao biti održan zbog epidemiološke situacije, ali smo se potrudili da kroz razna takmičenja i naše akcije, ova godina bude dobra za nas, za naš klub, kako bi i Nemanja i Zorana bili ponosni na sve nas“, naglašava Marija.

PressLider / M. Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *