OTVARANJE PROJEKTA,,PODRŠKA LOKALNOM MALOM BIZNISU,,

Otvaranje projekta
„Podrška lokalnom malom biznisu“

U utorak 16. avgusta u konferencijskoj sali Start ap centra NTP Čačak, zvanično je otvoren projekat „Podrška lokalnom malom biznisu“.
Projekat realizuje Poslovno udruženje poslodavaca „Unija Čačak 2000“ sa partnerima Forum privrednika Čačka i Lokalnom akcionom grupom LAG Čačak – Gornji Milanovac.

Ovaj projekat finansira Evropska unija preko programa EU PRO Plus.

Moderator skupa bio je Vladimir Petrović koji je predstavio glavne aktivnosti i ciljeve projkta koji su podrška, promocija i online prodaja poljoprivredno-prehrambenih proizvoda registrovanih MMSPP i logistička podrška predviđena kroz Distributivni centar.

Prisutnima se obratio i direktor „Unije Čačak 2000“ g-din Adam Zimonjić istakavši značaj projekta za lokalnu zajednicu, kroz pomoć i podršku lokalnom malom biznisu.
Menadžer LAG-a Ča-GM, Nedeljko Radulović istakao je prednosti ponude sa jednog mesta, odnosno veb šopa i distributivnog centra, i prednost korišćenja domaćih i lokalnih proizvoda.
Predsednik Skupštine Foruma privrednika Čačka, g-din Vladimir Krstić, naglasio je značaj podrške lokalnim malim preduzetnicima kroz ovu veb platformu, rekavši kako je platforma jedna od bolje urađenih i koja će svakako biti vidljiva u digitalnom svetu.
Prisutne je ispred EU PRO Plus-a pozdravio i Menadžer sektora za mala i srednja preduzeća i organizacije za podršku u poslovanju, g-din Enis Ujkanović, rekavši koji su benefiti projekta i značaj njegove realizacije koristeći lokalne proizvode. Poželeo je srećan i uspešan rad projekta.

Aktivnosti koje se realizuju u toku projekta su:
Podrška učesnicima projekta
Veb šop
Dizajn, redizajn i pakovanje proizvoda
Standardizacija i sertifikacija
Promocija, društvene mreže i lokalni mediji
Izrada veb sajtova

Organizovanje edukativnih radionica na temu:
E- fakture, digitalno i elektronsko poslovanje,
Uslovi u objektima za preradu hrane, finansiranje, izgradnja i opremanje..
Standardizacija

Planirani događaji su:
Lokalni festival hrane (Lokal food fest)
Otvaranje Distributivnog centra
Putovanja

Pozivamo sve zainteresovane firme za učešće u projektu da se prijave putem mejla Unije Čačak 2000: unijacacak@gmail.com

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *