POMOZIMO ČAČANSKIM BRUCOŠIMA DA ODU NA SAJAM INOVACIJA U MOSKVU

POMOZIMO ČAČANSKIM BRUCOŠIMA DA ODU NA SAJAM INOVACIJA U MOSKVU

Nakon izuzetnog uspeha na Global Invention Forumu na Kipru, u oktobru prošle godine, mladi tim čačanskih inovatora dobio je poziv za učešće na Sajmu inovacija u Moskvi. 

Za odlazak na Sajam potrebna im je finansijska pomoć. Pokrenuli su donatorsku kampanju preko sajta Donacije.rs i pozivaju sve čačanske firme i pojedince da doniraju, u skladu sa svojim mogućnostima. 

Salon „Arhimedes“ se održava svake godine uz podršku Administracije predsednika Ruske Federacije, Svetske organizacije za intelektualnu svojinu, Ministarstva odbrane Ruske Federacije, Federalne službe za intelektualnu svojinu (ROSPATENT), Međunarodne federacije udruženja pronalazača (IFIA) i Međunarodnog inovacionog kluba „Arhimedes“.

U 2023. godini, učesnici Salona bili su predstavnici 221 organizacije iz 27 država, koji su široj naučno-tehničkoj javnosti demonstrirali oko 600 inovativnih projekata i pronalazaka.

Salon „Arhimedes“ je idealna lansirna platforma za ulazak na tržište novih revolucionarnih izuma i tehnologija. Prema statistikama, svaki drugi eksponat predstavljen na Salonu nađe svog investitora i potrošača, što nesumnjivo pokazuje efikasnost Salona.

Tim „Smart Start” čine nekadašnji učenici Tehničke škole, a sada brucoši raznih fakulteta u Srbiji. Ima ih 7, a njihov mentor je i dalje profesorka Tehničke škole Olga Dukić.

Link putem kog možete donirati je: https://www.donacije.rs/projekat/salon-inovacija-u-moskvi/

Donaciju možete uplatiti i uplatnicom.

https://www.donacije.rs/wp-content/uploads/2024/02/Uplatnica-Prizma-1000x320.png

Osoba za kontakt i dodatne informacije:

Olga Dukić

065 808 45 01

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *