Ponovo problemi u Atenici sa nepravilnim korišćenjem kontejnera za smeće

Još jednom apelujemo na sugrađane da pravilno koriste posude za odlaganje. Neadekvatnim korišćenjem posuda – kontejnera za smeće onemogućavamo redovno vršenje usluge, navodi se u saopštenju JKP „Komunalac“.

Da je reciklažni plato u Atenici posebno interesantan za neodgovorne pojedince dokazuje da, po ko zna koji put, imamo problem sa nepravilnim korišćenjem kontejnera za smeće. Pored organskog otpada, kome nikako ovde nije mesto, ovaj reciklažni plato služi, vidimo i za nagomilavanje lišća i ostalog vrtnog, a i kabastog otpada, da ne pominjemo prevrnute kontejnere, za koje se nikako ne može reći da su se prevrnuli zbog neadekvatnog korišćenja, već vandalskim ponašanjem pojedinaca.

Preporučujemo da se korisnici naših usluga obrate našem preduzeću kada imaju potrebu da odlože vrtno smeće, (lišće, grane….), građevinski šut, kabasti otpad i informišu i dogovore na koji način će navedeni otpad otpremiti.

Sugrađani nam se mogu obratiti besplatnim pozivom na dežurni broj 0800 300 032 i u toku radnog vremena na telefone 032 557 82 02; 557 82 03, adresa elektronske pošte: direkcija@komunalac.co.rs.

Korisnici usluga se mogu informisati na stranicama naše internet prezentacije www. komunalac.co.rs

Podsećamo na TRANSFER STANICU, na lokaciji bivše deponije “Prelići” na koju naši sugrađani mogu da odlože sekundarne sirovine namenjene daljoj preradi (tekstil, staklena ambalaža, PVC posude, akumulatori, baterije, električni i elektronski otpad, azbestne ploče i druge vrste sekundarnih sirovina ).

Radno vreme Centra za reciklažni otpad je ponedeljak – petak od 7h – 22h i subota od 8h – 13h

JKP “Komunalac” Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.