Postavljeni novi reciklažni platoi

Od 2017 godine, realizacija plana postavljanja reciklažnih platoa u prigradskim i seoskim naseljima je prioritet našeg preduzeća u skladu osnovnom delatnošću, a kao početak primarne selekcije kao koncepta uopšte.


Da je program postavljanja reciklažnih platoa veoma značajan u razvoju komunalne infrastrukture, govori i činjenica da smo postavili dva ovakva objekta u Bresnici i Mrčajevcima, koji su formalno van nadelžnosti JKP “Komunalac” Čačak, tako da je ovoga puta reciklažnim platoima pokriven potes od Bresnice, preko Lipnice, Loznice i Atenice, do Ljubića i Miokovaca.


Sadržaj ovih platoa je jasno naznačen po nameni posude za odlaganje smeća, a platoi su pod videonadzorom.

Postavljenih sedam reciklažnih platoa su deo uspešne realizacije Programa poslovanja za 2019. godinu i predstavljaju značajno povećanje kapaciteta mesta za odlaganje smeća.

JKP “Komunalac” nastavlja sa aktivnostima ove vrste u cilju osavremenjavanja vršenja usluge, a kao uvek ,koristimo priliku da se zahvalimo sugrađanima na dobronamernim sugestijama i saradnji i apelujemo na pravilno korišćenje posuda za odlaganje smeća.

 JKP “Komunalac” Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.