POZIV roditeljima u Čačku: „Razgovori o roditeljstvu“

Čačak – Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u saradnji sa Gradom Čačkom i Savetom roditelja grada Čačka, pokrenuo je projekat „Razgovori o roditeljstvu“.

ILUSTRACIJA

Projekat je finansiran sopstvenim prihodima Regionalnog centra i namenjen je svim roditeljima grada Čačka. Prvi susret sa zainteresovanim roditeljima bi bio 9. maja u 19 časova u prostorijama Regionalnog centra. Radionice bi se odvijale dva puta sedmično – ponedeljkom i sredom.

Projekat “Razgovori o roditeljstvu” je planiran da se realizuje kroz određene radionice i susrete sa manjom grupom roditelja, ali i kroz predavanja, tribine, savetovanja, koja su planirana za veće grupe.

Teme koje bi se obrađivale su:

1.TEMA: Polazak u školu, prekretnica za porodicu i dete

2.TEMA: Prava, obaveze i odgovornosti učenika, roditelja i škole

3.TEMA: Saradnja roditelja i škole – I komunikacija se uči

4.TEMA: Razgovori o braku i porodici

5.TEMA: Kako da i mi rastemo i razvijamo se uz našu decu?

6.TEMA: Roditeljstvo se uči-vaspitni stilovi

7.TEMA: Razvojne teškoće i problemi dece i učenika

8.TEMA: Prevencija nasilja

Svi zainteresovani roditelji mogu se javiti na brojeve: 032320100, 0646424132, 0646424133 ili putem mejla cacakrc@gmail.com. Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime roditelja, školu ili predškolsku ustanovu u kojoj ste roditelj deteta, uzrast deteta i broj telefona.

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu Regionalnog centra https://www.rc-cacak.co.rs/plan-rada.html ili putem telefona 032320100.

Regionalni centar Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *