PREDAVANJE:“Strahovi, njihovo poreklo, priroda i kako ih prevazići“

Čačak – Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” poziva Vas na predavanje prof. dr Ljubomira Erića „Strahovi, njihovo poreklo, priroda i kako ih prevazići” koje će biti održano u utorak, 18. septembra, u 19 časova, u Sali Skupštine Grada.

Ljubomir Erić je psihijatar, psihoanalitički psihoterapeut, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu u penziji. Posebno polje interesovanja profesora Erića su adolescentski problemi, seksualni poremećaji i stanje straha koje je izučavao primenjujući psihoanalitičku psihoterapiju. Autor je više od sto pedeset stručnih i naučnih radova, kao i dvadeset monografija, knjiga i udžbenika, među kojima su i: Strah od ispita (1977), Socijalna fobija (1998), Strah od smrti (2007), Rečnik straha (2007), Psihoanaliza i psihopatologija likovnog izraza (2000, 2010) Enciklopedija straha (2015), Leksikon ljubavi i seksualnosti (2017).

Prof. dr Ljubomir Erić će na predavanju, između ostalog, govoriti o knjizi „Enciklopedija straha” i odgovarati na pitanja publike. Voditelj programa je Marija Radulović.

PressLider / Biblioteka Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.