Saopštenje JKP „Komunalac“ za lica kojima je određena mera kućne izolacije

NA OSNOVU STAVA GRADSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE, A U CILJU BORBE PROTIV KORONA VIRUSA, JKP “KOMUNALAC” ĆE U SARADNJI SA KOMUNALNOM INSPEKCIJOM I MILICIJOM, LICIMA KOJIMA JE ODREĐENA MERA KUĆNE IZOLACIJE,

PODELITI NA KUĆNU ADRESU PLASTIČNE VREĆE – KESE ŽUTE BOJE ZA ODLAGANJE OTPADA.

U NAVEDENE KESE SE ODLAŽU ISKLJUČIVO MATERIJALI ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU KAO ŠTO SU UBRUSI, KRPE, PAPIRNE MARAMICE, MASKE, RUKAVICE I SLIČNO, I NE SMEJU SE KORISTITI U DRUGE SVRHE.

NAVEDENI OTPAD – ŽUTE KESE  SE NE SMEJU ODLAGATI U KONTEJNERE ZA KOMUNALNI OTPAD,

ŽUTE KESE ĆE BITI PREUZIMANE SA KUĆNE ADRESE NAJMANJE JEDNOM SEDMIČNO. 

JKP “KOMUNALAC” ĆE OVIM AKTIVNOSTIMA PRISTUPITI U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU. 

ZA OVE NAMENE, KORISNICIMA JE DOSTUPAN KONTAKT TELEFON JKP „KOMUNALAC“ 032 5374 055, U RADNO VREME, I 064 814 8081, 24 ČASA, GDE SE MOGU INFORMISATI O EVENTUALNIM DALJIM POSTUPCIMA.

JKP „Komunalac“ Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.