Škola „1. NOVEMBAR“ od Telekoma dobila kompjutersku opremu

Škola „1. Novembar“, foto: PressLider

Čačak – Povodom 20 godina poslovanja kompanije i uspešne saradnje sa poslovnim partnerima širom zemlje, Telekom Srbija organizuje obilazak 20 gradova sa ciljem da doprinese unapređenju i daljem razvoju lokalne privrede.

U Čačku su predstavnici Funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija razgovarali sa predstavnicima lokalne samouprave i svojim poslovnim korisnicima iz tog grada, dok su školi „1.novembar“ poklonili kompjutersku opremu kako bi im unapredili dalje poslovanje.

„Danas smo u Čačku povodom velikog jubileja Telekoma Srbija kako bismo pružili podršku ovoj lokalnoj zajednici. Napornim radom i trudom našeg tima stvorili smo veliku porodicu saradnika i poslovnih korisnika sa kojima gradimo partnerske odnose. Zajedno sa njima, biramo i pružamo podršku projektima koji doprinose razvoju lokalnih sredina u kojima posluju. Naš glavni prioritet je, kao i uvek, zadovoljan korisnik, i stoga ćemo nastaviti da kreiramo nove usluge i poslovna rešenja osmišljena prema potrebi svakog od njih“, izjavio je Branko Stefanović, direktor Funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija.

Podrška institucijama od velike važnosti za razvoj zajednice predstavlja nastavak višegodišnje uspešne saradnje kompanije Telekom Srbija sa lokalnom samoupravom i kompanijama iz ovog grada.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, foto: PressLider

„Danas imam veliku čast i zadovoljstvo da u ime grada Čačka pozdravim naše današnje goste iz kompanije Telekom Srbija koja ove godine obeležava značajan jubilej- 20 godina postojanja. Biti danas ovde sa vama i prisustvovati velikodušnom gestu naše najpoznatije telekomunikacione kompanije, uručivanju donacije ovoj čačanskoj školi, je za mene lično, a verujem i za moje sugrađane velika privilegija. Kompaniji Telekom Srbija se zahvaljujem na donaciji i čestitam jubilej i želim im da i dalje budu prepoznatljiva kompanija ne samo u zemlji, nego i u regionu“, izjavio je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka.

Nakon posete Čačku, predstavnici Telekoma Srbija održali su prezentaciju usluga poslovnim korisnicima, uz razmenu ideja i poslovnih iskustava kako bi se podstakao dalji razvoj privrede u tom gradu.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.