Svečana dodela diploma maturantima Mašinsko-saobraćajne škole

Čačak – Na završetku i ove školske godine u Mašinsko-saobraćajnoj školi organizovana je svečana dodela diploma maturantima.

Tom prilikom nagrađeni su učenici koji su svojim odgovornim radom i pregalštvom tokom četvorogodišnjeg i trogodišnjeg školovanja, ostvarili zavidan uspeh u svim područjima rada. Iz područja Mašinstva najbolji uspeh je postigla učenica Vanja Milosavljević, iz područja Saobraćaja najbolji uspeh je postigao učenik Vladimir Popović. Učenik Mihailo Urošević je najbolji iz područja Mehatronike, a iz područja Umetnosti, najbolja je učenica Andrijana Vukajlović. Učenik Matija Kosovac istakao se iz oblasti mašinske obrade metala u trećem stepenu.

Kao prvi među najboljima, koji je dobio titulu đaka generacije, proglašen je Mihailo Urošević (4m7), tehničar za Mehatroniku.

U Mašinsko-saobraćajnoj školi, ovu školsku godinu sa odličnim uspehom završilo je dvadeset sedam maturanata, od toga 5 su bili „Vukovci“ a njih dvanaest učestvovalo je na Republičkom takmičenju iz različitih oblasti.

PressLider / Marina Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.