TO Zlatibor na Sajmu turizma u Banja Luci

Međunarodni sajam turizma „Banja Luka 2019“ počeo je danas i trajaće do 20. aprila , a svi zainteresovani mogu posetiti štand Zlatibora u dvorani „Centar“ u Banja Luci. Nakon dužeg vremena, sajam turizma u gradu Banja Luci se ponovo održava. Sajam je okupio više od 150 domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Turske, Mađarske i drugih zemalja.

Miroslav Knežević i Dragica Kovač

Organizator sajma je „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka , a partner grad Banja Luka. Generalni pokrovitelj ove sajamske manifestacije je gradonačelnik grada Banja Luke gospodin Igor Radojičić. Zemlja partner je Republika Srbija.

Na sajmu u Banja Luci turistička organizacija Zlatibor predstavila se u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije gde prezentuje ponudu zlatne planine. Posetioci sajma mogli su da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike.


Posetioci štanda su pokazali veliko interesovanje za našu planinu, a pored paket aranžmana i popusta kojim su se predstavili naši hotelijeri za pomenute praznike, upoznali su se sa programom izleta koji će se organizovati sa Zlatibora do obližnjih turističkih lokaliteta. Štand turističke organizacije Srbije posetili su državni sekretar za turizam Miroslav Knežević i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica
Kovač.

Takođe, u Banja Luci, u Banskom dvoru se održava i druga međunarodna konferencija turizma na kojima su planirane diskusije o panel problemima na tri teme i to destinacijski menadžment , receptivni turizam i turistička povezanost – saobraćajna infrastruktura.

Predstavnici turističke organizacije Zlatibor u petak 19. aprila obaviće nekoliko B2B sastanaka sa agencijama iz Bosne i Republike Srpske,Slovenije i sastanak sa turističkom organizacijom iz Sankt Peterburga i komitetom za turizam grada Moskva o mogućnostima za dalju saradnju.

PressLider / To Zlatibor

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.