Turistička organizacija Čačka na sajmu WESTM

Čačak – Winter Events & Spa Travel Market (WESTM) – međunarodni specijalizovani sajam turizma, održan je 16. i 17. oktobra 2017. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Na sajmu WESTM 2017 učestvovali su brojni izlagači iz zemlje i inostranstva – organizatori seminara, predstavnici turističkih organizacija i agencija, hotela, a sve u cilju međusobnog predstavljanja, uspostavljanja kontakata i ostvarivanja poslovne saradnje.

Prvog dana sajma, organizovani su sastanci jedan-na-jedan, gde su izlagači imali priliku da prezentuju svoje delatnosti, destinacije i razgovaraju o poslovnim mogućnostima. Turistička organizacija Čačka predstavila je bogatu turističku ponudu čačanskog kraja, kulturno-istorijsko nasleđe grada, Predeo izuzetnih odlika „Ovčarsko-kablarska klisura“, Atomsku banju Gornja Trepča i dr. Turistička ponuda Čačka i okoline izazvala je veliko interesovanje predstavnika turističkih organizacija i agencija iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Rusije. Ugostiteljsko-turističko predizeće „Morava“, kao jedan od učesnika sajma, predstavilo je izlagačima svoju delatnost, smeštajne kapacitete i restoransku ponudu.

U okviru Winter Events & Spa Travel Market dodeljena su priznanja „Turistička prizma“ – „Za novi kvalitet u turizmu“ u više kategorija (kongresni centri i hoteli, ruralni, eko i banjski turizam, turistička organizacija i dr.) 17. oktobra održana je WESTM konferencija, na kojoj su učesnici imali priliku da se upoznaju sa novim trendovima u MICE industriji i turizmu. Predavači su bili renomirani profesori iz inostranstva, stručnjaci iz oblasti turizma i hotelijerstva, marketinga, organizacije događaja, konferencija i sastanaka.

TO Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.