Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

U Beogradu predstavljen magazin „Hello! Travel“ posvećen Zlatiboru

Foto: PressLider

Magazin „Hello! Travel“ koji je u ovom izdanju o Zlatiboru, predstavljen je sinoć u Beogradu u restoranu “Stanica 1884”, a novi broj sadrži informacije o prirodnim potencijalima te planine u Srbiji, smeštaju i mogućnostima za odmor.

Direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović, foto: Goran Zlatković

 

Direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović i direktorka JP  „Gold gondola Zlatibor“ u Beogradu na predstavljanju magazina „Hello! Travel“,  foto: Goran Zlatković

Direktorka javnog preduzeća iz Čajetine „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić, koja se prisutnima obratila ispred opštine Čajetina, istakla je da je Zlatibor najpoznatija i najposećenija destinacija na turističkoj mapi Srbije i da je cilj da „ide dalje u Evropu i svet“ s novim projektima, poput kabinske žičare (gondole) za koju veruje da će biti izgrađena ove godine.

Direktorka javnog preduzeća iz Čajetine“Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić, foto: PressLider

„Zaista je zadovoljstvo što smo sarađivali sa magazinom Hello, jer najbolji idu uz najbolje. Imali ste priliku da pogledate šta sve Zlatibor nudi, u jednom zaista bogatom i luksuznom izdanju i sigurna sam da ćemo i u narednom periodu i godinama surađivati na polju turizma, kao i promovisanje investicija koje sprovodi opština Čajetina. Nadam se da ćete sa nama pratiti razvoj naše najveće investicije izgradnju zlatiborske Gondole i zajedno sa nama u narednih 10 godina dostići cilj koji smo sebi postavili, a to je milion turista i deset miliona noćenja. Ja verujem da Zlatibor sa svima vama i mnogim drugim ljubiteljima Zlatibora to može da postigne“, rekla je Božanić.

Foto: PressLider

Direktor Turistilčke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović rekao je da Zlatibor koristi svaku priliku da radi na promociji turističkih potencijala i da je krajem prošle godine sa timom „Color Press Media Communication“ napravljen specijalizovan „Hello! Travel“ magazin u kojem čitaoci mogu da se upoznaju sa „ljudima, tradicijom, gastronomijom, smeštajnim kapacitetima“ Zlatibora.

Foto: PressLider

„Zahvalio bih se saradnicima, ljudima iz „Color Press Media Communication“ sa kojima smo imali priliku da sarađujemo i siguran sam da smo postavili temelj jedne uspešne saradnje koja će dugo trajati na realizaciji zajedničkih projekata. Čitajući ovaj luksuzni magazin imao sam priliku da se uverim da svi naši turistički projekti nisu ostali nezapaženi, da su ostavili velikog traga. Smatram da će sve ove promotivne aktivnosti doprineti porastu broja posetilaca na Zlatiboru i da će trend rasta i epitet koja ova destinacija nosi nastaviti i u 2018. godini“, naglasio je Živanović dodajući da će 17. februara ovo izdanje magazina „Hello! Travel“ biti promovisano i na Zlatiboru.

Predsednik marketinške kompanije „Color Press Group“ (CPG) Robert Čoban, foto: PressLider

Predsednik marketinške kompanije „Color Press Group“ (CPG) Robert Čoban kazao je da je večeras predstavljeno peto izdanje magazina „Hello! Travel“.

„Iz zgrade u kojoj se nalazimo 20. avgusta 1884. godine krenuo je prvi voz iz Beograda koji je išao za Zemun. U vagonu se nalazio kralj Milan Obrenović, njegova supruga Natalija i mladi princ Aleksandar Obrenović. Na isti datum devet godina kasnije, sada već kralj Aleksandar, došao je u posetu zapadnoj Srbiji i bio je u opštini Čajetina i Užicu. Domaćini su ga poveli na izvor Kulaševac na ručak. Taj izvor tada dobija naziv “Kraljeva voda”, a godinu dana kasnije tu biva podignuta česma. Od tog događaja, ove godine se navršava 125 godina, počinje da se računa savremena turistička istorija Zlatibora. Koncept magazina Hello! Travel je da Zlatibor predstavimo kada je reč o njegovoj hrani, o njegovoj istoriji. Njegova geografska pozicija između Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije čini ga jako privlačnim velikom broju turista i veliki broj poznatih ličnosti odlazi tamo, tako da nam nije bilo teško da popunimo rubrike“, rekao je Čoban dodajući da se zahvaljuje ljudima iz TO Zlatibor i opštine Čajetina koji su bili sjajni u sardnji oko ovog projekta.

Foto: PressLider
Foto: PressLider
Foto: PressLider

Realizacija ovog projekta doprineće ponudi turističke ponude planine Zlatibor u čitavom regionu. Ovaj broj magazina posvečen je najposećenijoj planini u Srbiji, broj koji predstavlja sve lepote Zlatibora, kao i kompletan kapacitet i sadržaj koji ova planina pruža za odmor.

PressLider / Marina Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.