Uspešno sprovedena akcija KZM Čačak „Osmeh na dar“: JEDAN PAKETIĆ, PUNO LJUBAVI

Kancelarija za mlade Čačak učestvuje u akciji “Osmeh na dar” već treću godinu zaredom. Cilj ove akcije bio je prikupljanje materijala za pravljenje paketića za bolesnu i socijalno ugroženu decu.

http://www.presslider.rs/akcija-prikupljanja-paketica-osmeh-na-dar-malisanima-u-cacku/

Akcija je imala jako veliki odziv. U svim osnovnim, srednjim školama, vrtićima i fakultetima, brojnim sportskim školicama, školama jezika bile su postavljene kutije u kojima su se mogli prikupljati slatkiši, grickalice, pribor za školu i igračke.

„Vredni volonteri Kancelarije za mlade su potom sav prikupljeni materijal odnosili u Omladinski klub, odakle su svi paketići sortirani na muške i ženske. Moramo se pohvaliti da smo ove godine oborili dosadašnje rekorde sa pripremljenih preko 500 paketića, od kojih je prvih 100 otišlo u manastir Banjska na Kosovu i Metohiji“, rekao je Dušan Radojević , član Gradskog veća za mlade i kulturu.

Dodela paketića planirana je za subotu, 05. januar u Domu kulture, gde će volonteri Kancelarije za mlade zajedno sa članovima organizacije „Kolo srpskih sestara“ deliti paketiće za najmlađe, kao i pakete hrane i higijene za socijalno ugrožene porodice.

„S obzirom da je spisak onih koji su ove godine učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji predugačak, ovim putem se zahvaljujemo svima onima koji su bar malim delom doprineli istoj, donirajući sredstva za paketiće i time bez sumnje omogućili da i ove godine izmamimo osmeh više“, dodao je Radojević.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.