ZAPAŽEN NASTUP KOMPANIJE KRU&KA MEHANIZACIJA NA KUPUSIJADI U MRČAJEVCIMA

Znacajan nastup na Kupusijadi u Mrčajevcima je imala I cacanska kompanija Kru&ka mehanizacija koja je svojim programom dala ogroman doprinos samoj manifestaciji. Inace kompanija kru&ka mehanizacija je ovlasceni distributer I serviser traktora I skoro svih domacih brendova poljoprivredne mehanizacije, kao I uvoznih brendova.

Drustvo je ovlasceni serviser I distributer traktora Solis, Yto, Zetor. Pored toga u ponudi ima I sve druge brendove evropskih proizvođača.

Kompanija je ovlascena za prodaju I servis programa FPM Agromehanika Boljevac za program mašina za košenje, sakupljanje I rasturanje sena, mašina za obradu zemlje (pomerljive freze, teske freze, rotacione drljace), komunalnog programa I motornog programa (motokosacice, parkovske kosacice, motokultivatori, priključci za motokultivatore, motokopačice). Takodje kompanija je ovlasceni prodavac i serviser programa FM Morava Požarevac za program motornih prskalica, motokultivatorskih prskalica nošenih i vučenih traktorskih prskalica i atomizera). Pored toga u prodajnom asortimanu se nalaze i traktorske prikolice (Majevica Bačka Palanka, Fermak Turska), traktorske cisterne (Majevica Bačka Palanka), pneumatske sejalice, setvospremaci, kembridz valjci, plugovi, i sva ostala priključna mehanizacija….

Pored distribucije i prodaje drustvo je ovlasceni serviser za skoro sve brendove traktora i prikljucne mehanizacije. Pored rezervnih delova kompanija obezbedjuje i servis u garantnom i vangarantnom roku. Tehnička ekipa servisera je mobilna i dostupna na terenu.

Koristeci znanje i iskustvo prodajnog tima, kupac traktora i mehanizcije potpuno besplatno dobija svu neophodnu podrsku za realizaciju kredita kod komercijalnih banaka za nabavku poljoprivredne mehanizacije. Takodje kompanija je i ovlasceni konsultant za program subvencija Svetske banke koje se sprovode preko Ministarstva poljoprivrede, kao i IPARD programa. Pored toga kupac dobija i neophodne informacije za sve ostale subvencije koje se realizuju preko Ministarstva poljoprivrede, Uprave za agrarna plaćanja i lokalnih samouprava.

Generalno kupac mehanizacije i traktora dobija celokupno resenje za realizaciju investicije.

Svi zainteresovani za vise informacija se mogu obratiti putem telefona 032 373 323 ili licno u prostorijama kompanije na adresi Sime Sarage 10, Čačak.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *