KK NEMANJA USPEŠAN NA FINALNOM KOLU FUDOKAN LIGE U PRELJINI

Proteklog vikenda, u Preljini, održano je finalno kolo Fudokan karate lige.

Karatisti čačanskog kluba „Nemanja“, uzeli su učešće sa svojih 13 takmičara, sa ukupno 19 medalja I jednim 5.mestom.

Na ovom kolu, ujedno su proglašeni i najbolji sa sva tri susreta koja su održana u Leskovcu, Boru i sada u Preljini. To su inače zvanična takmičenja i učestvuju zaista, samo najbolji.

Među njima su i članovi KK „Nemanja“.

Rezultati su:

-Dragan Božić, 2.mesto u katama, 1.u borbama i 1.u Fudokan sportu;

-Milica Pećinarević, 1.u katama pojedinačno i 1.u katama ekipno;

-Kaća Dimić 1.u katama pojedinačno i 1.u katama ekipno;

-Sanja Dimić, 2.u katama pojedinačno i 1.u katama ekipno;

-Iskra Rakonjac, 1.u Fudokan sportu i 2.u katama pojedinačno;

-Uroš Konjikušić, 1.u katama pojedinačno i 2.u kihon kumit-u;

-Ivana Simović, 1.u katama pojedinačno;

-Nikola Matović, 1.mesto u katama pojedinačno;

-Nemanja Ilić, 1.u katama pojedinačno;

-Stefan Vasilijević, 2.u katama pojedinačno;

-Marija Zečević, 3.u katama pojedinačno;

-Vuk Todorović, 3.u katama pojedinačno;

-Luka Todorović, 5.mesto u katama pojedinačno, bez medalje, ali sa odličnim plasmanom za ovu vrstu takmičenja.

Proglašeni kao najbolji, računajući sva tri kola lige, nagrađeni su:

– Ivana Simović, 1.mesto, omladinka;

– Dragan Božić, 2.mesto, veteran;

– Milica Pećinarević, 3.mesto, kadetkinja.

Trener Marija ima samo reči hvale za svoje pulene:

„Visoko postavljeni standardi nam zadaju samo još veću želju za vežbom i radom. To smo dokazali i sada. Definitivno najbolji rezultati sa sva tri kola, bili su baš na ovom poslednjem. Takmičari su bili odlični i jako, jako sam zadovoljna a ponosna najviše. Volim kada u njihovim očima vidim tu želju i glad za medaljom i što boljim rezultatom. Dragan, Ivana i Milica su se posebno istakli u svojim kategorijama i drago mi je što smo upisani kao najbolji i u tom segmentu, kaže Marija i dodaje:

„Put kojim smo krenuli 2017.godine, kada je trener Zoka otišla nije bio ni malo lak. Sve je izgledalo nemoguće, teško i bolno. Sa ove tačke gledišta nisam mogla da verujem, da ćemo zaista postaviti takve standarde, koji će biti održivi. Klub je uvek bio među najboljima, bio je drugačiji, porodičan i svoj. Mnogo sam ponosna, što smo, u skladu sa vremenom, uspeli da održimo zdravu atmosferu, ostvarimo ovakve rezultate i imamo upisane članove među najboljima. Iako kažu da je ovo rezultat mene kao trenera, ja ističem da je ovo rezultat kluba „Nemanja“, trenera Zorane, pulena koji su radi i voljni da uče, vežbaju i da se otvoreno posvete karate sportu. Ja sam tu kao osoba, njihov prijatelj, da ih usmeravam i prenosim svoje znanje, koje sam „upijala“ 22 godine, kako uz trenera Zoranu, tako i kroz takmičenja, seminare, ali i sopstvene uspone i padove. Mi ne vežbamo samo ovu borilačku veštinu, već gajimo nešto mnogo jače među nama, zbog toga samo najbolji i ostaju. Nije lako biti deo ovog kluba, jer sama istorija osnivanja, nosi određenu odgovornost, jačinu i svrhu. Neki uspevaju da to nose”, a neki ne i to je normalno. Velika zahvalnost svim članovima, roditeljima, podršci, jer se svi zajedno borimo lavovski, kako nas je trener Zorana i učila. Zovem ih svojim herojima, jer oni zaista to i jesu. Moram da pohvalim, ujedno I čestitam maturantima, koji su uprkos obavezama, nastupali i bili redovni, kako na treninzima, tako i takmičenjima.”

Članove ovog kluba očekuje polaganje za zvanja, izleti, proglašenje najboljih.

Nakon toga, nastavljaju dalje i naravno,  upis novih članova biće uskoro.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *