RASPISAN ČETVRTI PESNIČKI KONKURS,,PESMA O ČAČKU,,

ČAČAK – Alternativna radionica Reč, u tehničkoj saradnji sa Kulturnim centrom Čačak i uz podršku kompanije „P.S. fashion“ raspisuje četvrti pesnički konkurs “Pesma o Čačku“.

Tema ovogodišnjeg konkursa je “U gradu… nema više sati.. (pojeli ih mravi)“.

Konkurs je otvoren od 1. marta i trajaće do 1. juna 2023 godine. Za pobednika konkursa, odnosno autora najbolje pesme, o čemu će odlučivati žiri, obezbeđena je novčana nagrada od 50.000 dinara.

Rezultati konkursa biće objavljeni na Fejsbuk stranici “Konkurs – Pesma o Čačku“.

Uslovi konkursa:
– Poslati tri neobjavljivane pesme na srpskom jeziku
– Najmanje jedna pesma mora biti na zadatu temu
– Poslati pesme u word-u, veličina fonta 12, koristeći slova č, ć, ž, š, ćiriličnim ili latiničnim pismom.
– Pesme potpisati šifrom
– U drugoj koverti napisati razrešenje šifre sa podacima: ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona (elektronska adresa).

Poslati radovi treba da budu tačno adresirani. Obe koverte, jedna sa radovima a druga sa podacima treba da budu u trećoj koverti bez podataka o pošiljaocu (po jedan primerak). Žiri dobija samo koverte sa radovima a koverte sa podacima se ne otvaraju osim pobedničke pesme. Radovi se ne vraćaju. Nepravilno adresirane pošiljke gde se vidi pošiljalac mogu biti diskvalifikovane.

Adresa za slanje je:
Alternativna radionica reč
Konkurs- Pesma o Čačku
Ulica Miloša Ćosića 14
32.000 Čačak

Organizator književnog konkursa je Darko Mlađenović.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *