U SUBOTU U VRTIĆU ,,BAMBI,, SAJAM RODITELJSTVA

У СУБОТУ У ВРТИЋУ „БАМБИ“ САЈАМ РОДИТЕЉСТВА

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, уз финансијску подршку Светске банке, организује „Сајам родитељства“ у шест градова у Србији. Чачак је први град у којем ће се овај Сајам одржати. Носиоци овог пројекта су МПНТР и Град Чачак, заједно са установама и институцијама чији је Град оснивач, као изабраним партнерима.

Сајам родитељства ће бити реализован у вртићу „Бамби“, у Булевару Вука Караџића бб, у суботу 16. октобра, од 12 до 16 часова. Намера је, да поред реализације Сајма, Град Чачак на најбољи могући начин представи своје установе и институције, које ће промовисати своје услуге, капацитете и делатност, кроз непосредни и интерактивни контакт са посетиоцима, као и путем свих расположивих материјала у електронском и штампаном облику.

Партнери на пројекту су Дом здравља, Центар за социјални рад, Предшколска установа „Радост“, Удружење за помоћ МНРО, Завод за јавно здравље Чачак, Уметничка галерија „Надежда Петровић“, Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“, Музичка школа „Др Војислав Вучковић“, ШОСО „1.новембар, као и UNICEF.

Сајам ће отворити помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја  Александар Јовић, а испред Града Чачка градоначелник  Милун Тодоровић.

ГРАД ЧАЧАК

КАБИНЕТ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *