Filmski program

„GRUDI“,

Ponedeljak i utorak  10. i 11. februar 2020

Velika sala u 20:00

 Crna Gora, 2019, 92 min, drama

Tri drugarice se okupljaju povodom proslavu 25 godina mature u Nikšiću. Likovi u filmu su pripadnici srednje klase, intelektualci, šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, kancer dojke. Neminovno, u fokus dospevaju stavovi aktera o savremenom društvu: tempo života, trka za afirmacijom, prijateljstvo i podrška, sukob generacija, opstanak i želja za boljim životom.

Uloge:  Dubravka Drakić, Nada Šargin, Marija Škaričić, Vojin Ćetković, Mira Banjac, Peđa Bjelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović, Aleksandar Đurica

Režija: Marija Perović

„PTICE GRABLJIVICE“

(I FANTASTIČNA EMANCIPACIJA HARLI KVIN),

Ponedeljak i utorak  10. i 11. februar 2020.

Velika sala u 18:00

 Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), SAD, 2020, 109 min, akcija, avantura, krimi

Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC univerzuma, a glavna zvezda je Margo Robi kao famozna Harli Kvin, koju smo već imali prilike da gledamo i u filmu „Odred otpisanih“.

Uloge:  Margo Robi, Džurni Smolet Bel, Meri Elizabet Vinsted, Rouzi Peres, Ivan MekGregor

Režija: Keti Jan

„FRKA“, SINHRONIZOVAN,

Ponedeljak i utorak  10. i 11. februar 2020.

Velika sala u 16:00

 Trouble, Kanada, 2019, 87 min, animirani, komedija, porodični

Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo da sanja. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegovani život čini ga klasičnim primerom ribe na suvom u ovom zastrašujućem svetu.

Uloge: Boki Milivojević, Ivana Popović, Peđa Damjanović

Režija: Kevin Džonson

PressLider / Dom kulture Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.