NA TAKMIČENJU U VRNJAČKOJ BANJI KARATE CENTAR DBA OSVOJIO 33 MEDALJE

Spektakularno takmičenje „STKF Liga“ održano u Vrnjačkoj Banji. DBA osvojo 33 medalje.

Karate Centar DBA drži do svojih obećanja, te su nas kako su i obećali i ove sedmice obradovali novim rezultatima koje su postigli na Super Ligi Srbije održanoj u Vrnjačkoj banji u nedelju 01.10.2023. 32 medalje otišlo je u ruke Karate Centra DBA, i to 13 zlatnih, 8 srebrnih, 12 bronzanih medalja. Boje svoga kluba branilo je 19 takmičara u razlicitim disciplinama od kata, kihona, borbi do ekipnih nastupa:

Viktor Arizanović 3 prva mesta i 3 druga mesta 

Helena Todorović 3 mesto 

Ognjen Ivanković   1 mesto i 2 treca mesta

Bogdan Marković 3 mesto 

Marko Tesić 2 mesto I 3 mesto

Pavle Avramović 1 mesto 2 mesto 3 mesto 

Uros Petrović 1 mesto 1 mesto I 2 mesto

Aleksandra Stevanović 3 mesto 

Anica Nedović 1 mesto 3 mesto 

Lazar Prnjak 1 mesto 2 mesto 

Sofija Gostić 1 mesto 

Sara Jovanović 1 mesto 2 mesto 

Nina Čuljević dva 1 mesta 

Dimitrije Jeremić 2 mesto 

Tijana Milić  dva 3 mesta

Andjela Ivanković 3 mesto

Ovoga puta bez medalje u visokim plasmanima bili su: Sara petrović 6. mesto, Mina Nikolic 6 mesto, Veljko Stevanovic  5  mesto.

Zadovoljan sam postignutim, ponosan sam na svoje članove. Trudili su se da daju svoj maksimum i hvala im na tome. Jaka konkurencija maltene u svakoj kategoriji te je veliki uspeh biti među prva tri najbolja, a sasvim je očekivano da će biti drugara bez medalje. Medalja nije ono što je najvažnije, ja sam trener koga čini ponosnim kad na tatamiju, ali i van njega moji karatisti pokazu poštovanje, lepo ponašanje, kada vidim da se druže kako sa drugarima iz kluba tako i sa drugarima iz ostalih klubova. Ponosan sam kad vidim da su dali svoj maksimum, da su pokazali sve ono na čemu smo radili, ali između ostalog kada i sami bivaju svesni da je neko bio bolji, da su svesni svoje greške. Kao i obično provuče se neka greška, ali to je ono na čemu mi kolektivno radimo. Medalje su samo nagrade za naš trud, prijateljstvo je ono što nas izdvaja, poštovanja protivnika i svih ostalih, radovanje tuđem uspehu. Veliki uspeh za naš klub je bilo ovo takmičenje, bravo drugari.

Ovo takmičenje je jasan dokaz da Karate Centar DBA ne samo da postiže izvanredne sportske uspehe, već i izgrađuje jake moralne vrednosti kod svojih članova. Klub ima sve razloge da bude ponosan na svoje dostignuće na Super Ligi Srbije 2023. godine.

Veliko Vam hvala što se učinili da se osećam tako ponosnim na sve vas. Hvala i svim roditeljima i prijateljima kluba koji su nas bodrili i bili naš vetar u leđa.

  ——————————————————————-Sportsko karate udruženje „KARATE CENTAR DBA“www.karateklubcentardba.com
Adresa: Ulica 14, broj 12, Beljina32000 Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *