Nova komunalna vozila u JKP Komunalac

Čačak – „Naše preduzeće je izvršilo nabavku dva teretna vozila koja će biti uključena u proces primarne selekcije, dakle za prevoz suve frakcije otpada, a povremeno, odnosno po ukazanoj potrebi, koristiće se za prevoz kabastog i sličnog otpada“, kažu u JKP Komunalac.

Oni ističu da su vozila nabavljena uz pomoć i u sradnji sa Gradom i značajno će doprineti kvalitetu vršenja usluge iznošenja i deponovanja smeća i početak su obnavljanja voznog parka našeg preduzeća, što je, kako kažu, ključni faktor u viziji postizanja što višeg standarda u delatnosti ove vrste.

„Potrebno je naglasiti značaj primarne selekcije u održavanju čistoće, pa stoji stalni apel korisnicima naših usluga da na pravilan način odlažu svoje kućno smeće, da vrše selekciju na mestu nastajanja i na taj način pozitivno utiču na očuvanje životne sredine“, poručuju iz ovog komunalnog preduzeća.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.