Obuka za spasavanje životinja u Čačku

Čačak – U organizaciji prve nacionalne službe za spasavanje životinja Animal Rescue Serbia održava se jedinstvena obuka za spasioce životinja u Čačku.

ARS je prva zvanična i neprofitna organizacija u Srbiji, stvorena sa osnovnim ciljem da na teritoriji cele zemlje na organizovan, profesionalan i bezbedan način, spasava životinje iz situacija gde im je ugrožen život – sa visina, iz dubina i sa vode.

ARS služi kao poslednja linija odbrane za životinje u opasnosti, deluje kao javna, svima dostupna služba i usluge građanima ne naplaćuju.

Obuka se odvija u Čačku i sastoji se iz tri oblasti:

  1. Spasavanje sa visina
  2. Spasavanje iz dubina
  3. Prva pomoć i transport

Obuku vode članovi ARS-a, iskusni instruktori sa dokazanim stručnim znanjima i referencama iz poslova kojima se profesionalno bave.

Za pohađanje obuke neophodno je ispuniti sledeće uslove:

  1. Da ste punoletni (dokazaćete ličnom kartom)
  2. Da ste psihički i fizički sposobni
  3. Da ste saglasni sa pravilima ARS-a (potpisaćete izjavu saglasnosti nakon čitanja pravilnika)

Prijave poslati na mail: animalrescuesrb@gmail.com ili se javiti u kancelariju 118 u Gradskoj upravi grada Čačka.

U subjectu maila napisati: Prijava za obuku u ARS-u.

Navedite da se prijavljujete za ovu obuku i prvo napišite svoje lične podatke i kontakt telefon. Zatim, možete priložiti kratku biografiju, kao razlog zašto želite da se priključite timu Animal Rescue Serbia.

Dodatne informacije na telefon 032/309-111

Izvor i foto: ARS

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.