Promocija novog broja „Glasa biblioteke”

Čačak – Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” će kao završni program manifestacije „Štampana reč 2016” promovisati novi broj „Glasa biblioteke”, stručnog časopisa za bibliotekarstvo, koji izdaje skoro punih 30 godina, saopšteno je iz ove ustanove.

U dvadeset drugom broju štampano je trinaest tematski različitih radova čiji su autori čačanski bibliotekari i saradnici iz biblioteka u Kraljevu, Beogradu, Užicu i Novom Sadu. Opseg tema je veoma širok kao i u prethodnim brojevima, od savremenih tendencija u bibliotekarstvu do istorijskog osvrta na biblioteke sveta i portete bibliotekara čiji nemerljiv doprinos struci treba da bude podsticaj za budući rad svih kolega. Ni u ovom broju nije izostao popis zavičajne izdavačko-štamparske produkcije za prethodnu godinu.

Novi Glas Biblioteka će promovisati u utorak, 28. februara 2017. godine u 12,00 časova u Galeriji Narodnog muzeja u Čačku, a u programu će učestvovati Milica Stevanović, viši bibliotekar iz Narodne biblioteke Kruševac, Danica Otašević, urednik časopisa i dr Bogdan Trifunović, direktor čačanske Biblioteke i član redakcije časopisa. Program vodi bibliotekar Tijana Bežanić.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.