Saopštenje Srpske napredne stranke

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku prenosimo u celini:

Dok kukaju i lamentiraju nad sudbinom privrednika, ugostitelja, saobraćajnih policajaca, čačanskog akcenta i ko zna čijom još, Dverjani u stvari ponovo iskazuju svoje naslaganje sa uvođenjem reda u državi Srbiji, reda od koga će koristi imati svi časni i pošteni građani naše zemlje, a u ogromnoj su većini. Interesantno je zašto se u svojim izbornim kampanjama ovaj pokret nikada nije javno deklarisao za legalizovanje bezakonja, neplaćanje i utaju poreza, stavljanje novca od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje u sopstvene džepove i sve ono što ovih dana propagiraju putem svojih saopštenja za javnost, misleći da će na ovaj način ponovo, na prevaru, doći do glasova birača u Čačku.

Kada je reč o kupovini odbornika, interesantno je da se Dveri gotovo tri meseca nisu oglašavale povodom zapošljavanja člana porodice jednog njihovog odbornika, ali kada je istom prekipelo i nije više mogao da  sluša i deklarativno podržava gomilu laži iskazanih na krajnje neprimeren način sa skupštinske govornice, onda je tu nastao problem, koji treba na najgrublji način i najtežim uvredama javno žigosati. Lažni moral na delu.

Kada je reč o „neviđenoj pljački na izgradnji gradskog stadiona u Čačku“ Srpska napredna stranka niti je učestvovala u planiranju i izgradnji tog objekta niti snosi bilo kakvu odgovornost, ali se postavlja pitanje sa kojom namerom Dveri insistiraju na toj priči, u kojoj su glavne konce vukli njihovi aktuelni pajtaši u gradskoj Skupštini – Nova Srbija.

Što se tiče gradonačelnika Miluna Todorovića, koji uživa ubedljivo najveći ugled i simpatije u gradu, njemu odbrana oda takvih kao što su Dveri ne treba, jer njegova dela i ono što je postigao u životu dovoljno govore sami za sebe.

I na kraju, sa kakvim pravom o bilo čemu priča pokret koji se zalaže i kune u porodične vrednosti, kada njegov lider nije uspeo da sačuva ni sopstvenu porodicu.

Informativna služba Gradskog odbora SNS Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.